Her er der skabt et solidt fundament for et aktivt miljø, hvor foreninger og institutioner skaber fællesskaber

Her i Søholt hallen kan børn, unge, middelaldrende og ældre dyrke passioner og fællesskaber på tværs af generationer. Med fokus på idræt, motorik, bevægelse og leg har vi i samarbejde med Halbyg A/S og arkitektfirmaet Faber & Have opført et gedigent mesterværk af en idrætshal.
Her er der plads til rum for bevægelse lige fra skoleidræt, foreningsliv og senior-idræt.

Søholt hallen er æstetisk smuk

Hvor man end sig vender hen, får man lyst til at gå på eventyr... uanset om det er i den store smukke vertikal labyrint, der hænger som et flot kunstværk på væggen, en spændende klatretur på bouldervæggen eller i motorikuniverset på 1. sal, smelter hele området sammen og bliver en naturlig enhed af lækkert idrætsudstyr, idræt, bevægelse, motorik, godt håndværk og høj kvalitet.

Kontakt os for mere information

Vertikal labyrinten

Vertikal labyrinten på den ene endevæg er en ideel og sikker ”bevægelseskasse” netop ophængt på væggen, hvor enhver høj som lav kan boltre sig. De aktive kan bevæge sig på mange forskellige måder og på tværs af rummet i flere niveauer. Labyrinten er udformet, så den er delvis åben ud mod rummet, således at alle og dermed også aktivitetslederen kan følge klatrerne, når de bevæger sig igennem labyrinten.

Klatrevæggen

Klatrevæggen spiller op til en helt anden bevægelsestype, hvor man ikke har fast og stor understøttelse, men må udfordre sig ved at balancere og klatre via ribbe, greb og klatrerør. Her er hænder og fødder altafgørende for at få fodfæste. Man må lade næste bevægelse lede af muligheden for at gribe og hæve sig frem til nye positioner på væggen. Også her er det nemt for de andre i rummet at følge og imitere eller støtte de aktive klatrere.

Bouldervæggen

En bouldervæg kan være op til 4,5 meter høj, og når man boulder, klatrer man uden reb og seler, men med madrasser som faldunderlag. Til skoler, institutioner og offentlige legepladser er det typisk bouldere på max 3 meter og med godkendt faldunderlag (sand, grus eller andet) man etablerer. Som boulder er man oftest større grupper, som alle boulder sammen - uanset niveau.

Bouldervæggen kan sammensættes på mange måder og udføres i flere forskellige materialer. A-Sport leverer indretningsforslag og rådgiver jer i valg af udstyr til klatrevægge/bouldervæggen med høj fokus på leg, bevægelse og motorik og samvær.

Skal vi kontakte dig?

Vi kan være jeres partner i alle aspekter af projektet - lige fra ansøgning om midler, design, etablering og montering

Send os en mail - så kontakter vi jer

Vi vil gerne vise dig...

De sidste nye motorikrum, som er så flotte, at vi faktisk godt tør vise dem frem. Hvis i er interesseret i at høre mere - så tag fat i os

Kontakt os

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering