Skolen i Bymidten Helsingør – aktivitetsrum med udsigt til skolegården

Der skal klatres, svinges og leges. Vi har i skolen i Bymidten Helsingør skabt et aktivitetsrum, hvor skolens børn kan udfordres på aktiv vis helt fra indskolingsklasserne og op til udskolingen. De kan både klatre på ribber, klatre op i tov, svinge sig frem og tilbage i ringene, eller kravle rundt i kasserne på væggen som former sig som et ”levende vægmaleri. Med det rå og rustikke look der er altså rig mulighed for at være aktiv og bliver udfordret max, i de nye og lyse omgivelser i skolen i Bymidten Helsingør.

Motorikuniverser med en vertikal labyrint hængende på væggen er et hit!

Findes der en stor endevæg i hallen eller gymnastiksalen, er det ideelt med en vertikal labyrint fra A-Sport. Vertikal labyrinten fungerer som en lodret labyrint, eller en bevægelseskasse, hængt op på væggen, hvor høj som lav kan boltre sig. De aktive kan bevæge sig på mange forskellige måde og på tværs af hallen i flere niveauer. Labyrinten er bygget så der hele tiden vil være en alternativ rute, man kan vælge. Hvert valg har en konsekvens i forhold, til, hvordan man kommer igennem labyrinten. I flere tilfælde kan man bygge den så labyrinten er delvis åben ud mod hallen, således kan alle følge med, når nogen bevæger sig igennem den. De aktive i labyrinten laver forskellige bevægelsesmønstre, der eksponeres som mønstre til et stort vægmaleri.
Her bliver de 3 primære sanser stimuleret ved at man træner og øver rum og retningssansen og ikke mindst kræver det styrke, udholdenhed og smidighed at bevæge sig rundt i vertikal labyrinten.

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering