Børn og ansatte på Sluseholmen Skole kan godt begynde at glæde sig til en vertikal labyrint i verdensklasse

Med en stor vertikal labyrint, der udover at være funktionel, flot og udfordrende også passer eminent godt ind i skolens robuste udtryk, er vi superstolte over at have været med til at skabe en grøn byskole, hvor der er plads til skole- og fritidsaktiviteter.

Motorikuniverser med en vertikal labyrint hængende på væggen er et hit!

Vertikal labyrinten fungerer som en lodret labyrint eller en bevægelseskasse, hængt på væggen, hvor høj som lav kan boltre sig. De aktive kan bevæge sig på mange forskellige måder og på tværs af rummet i flere niveauer. 

Labyrinten er bygget så der helt tiden vil være en alternativ rute, man kan vælge. Hvert valg har en konsekvens i forhold til, hvordan man kommer igennem labyrinten.

I de fleste tilfælde bygger man vertikal labyrinten så den er delvis åben ud mod rummet, den står i - således kan alle følge med, når nogen bevæger sig igennem den. De aktive i vertikal labyrinten laver forskellige bevægelsesmønstre, der eksponeres som mønstre til et stort vægmaleri.

Kontakt os for mere information

"I et samarbejde med BAM Danmark og Keingarten Space Activators har vi skabt et funktionelt rum, hvor der er plads til leg og fysisk bevægelse af enhver art".

Skal vi kontakte dig?

Vi kan være jeres partner i alle aspekter af projektet - lige fra ansøgning om midler, design, etablering og montering

Send os en mail - så kontakter vi jer

Vi vil gerne vise dig...

De sidste nye motorikrum, som er så flotte, at vi faktisk godt tør vise dem frem. Hvis i er interesseret i at høre mere - så tag fat i os

Kontakt os

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering