I dette univers af motorik, bevægelse og leg bliver man inviteret med i sit eget bevægelses univers

Ved hjælp af QR-koder bliver du guidet igennem den spændende, udfordrende, motiverende og legende bane, men du kan også tage udfordringen op uden brug af QR-koder.

A-Sport har leveret et "Slaraffenland" af fantasi, bevægelse og indlæring

Der er i samarbejde med Resen Multipark udarbejdet arkitekttegninger og idéforslag til motorikbanen. Samtidig har vi gjort det muligt for aktive i enhver alder at vælge, hvilket niveau man vil udfordres på.

Sværhedsgraderne er opdelt i en grøn, rød eller sort bane og kan vælges via en QR-kode.

Kontakt os for mere information

Det er oplagt - mere end oplagt at anvende QR-koder som supplement i motorikrummet

QR-koderne kan indeholde alt fra rim og remser til et troldeunivers for børnehavebørn - til mellemtrinnet hvor Aktiv Læring er i fokus.

I Resen Multipark er der ved hver af de 8 motoriksektioner implementeret 3 QR koder (en rød, grøn og sort), som indikerer hvilken sværhedsgrad man er ude i. Grøn til indskolingen, rød til mellemtrin og sort til udskoling og unge. På den grønne bane har vi skrevet et eventyr om Cody og vennerne, som sammen skal gå over det store ReMoCo bjerg. Her er der fysiske udfoldelser som skal afprøves med også læringsmateriale, som elever og børn kan bruge til den daglige undervisning. Til den røde og sorte bane er der lavet små parkourøvelser og fysisk træningsøvelser.

Se et udpluk af den grønne, røde og sorte bane her:

Vertikal Labyrinten / Klatrelabyrinten:

Findes der en stor endevæg i hallen eller i gymnastiksalen, er det ideelt med en vertikal labyrint fra A-Sport. Vertikal labyrinten fungerer som en lodret labyrint, eller en bevægelseskasse, hængt op på væggen, hvor høj som lav kan boltre sig. De aktive kan bevæge sig på mange forskellige måder og på tværs af hallen i flere niveauer.


I flere tilfælde bygges labyrinten så den er delvis åben ud mod hallen, således at alle kan følge med, når nogen bevæger sig igennem den.

Skal vi kontakte dig?

Vi kan være jeres partner i alle aspekter af projektet - lige fra ansøgning om midler, design, etablering og montering

Send os en mail - så kontakter vi jer

Vi vil gerne vise dig...

De sidste nye motorikrum, som er så flotte, at vi faktisk godt tør vise dem frem. Hvis i er interesseret i at høre mere - så tag fat i os

Kontakt os

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering