Der skal være plads til idræt, fysisk leg og motorik i Østhallen

Idrætsgrene som håndbold, fodbold, badminton og gymnastik bliver der brugt mange timer på i Lemvig. Og med det sidste skud på stammen er der lagt op til at kampene og opvisningerne ikke kun skal ses fra tilskuere pladserne, men nu også fra det flotte kunstværk, som hænger på endevæggen i hallen i form af en vertikal labyrint.

Ved siden af vertikal labyrinten er der plads til at udfolde sig på bouldervæggen, som har forskellige sværhedsgrader, og kan bruges af uøvede og øvede i alderen 8-100 år. Bouldervæggen er designet, som et smukt islandsskab og kan også være et redskab til undervisningen for skolen, der ligger ved siden af.

Bouldervæggen er skabt til bevægelse og undervisning

Med den 12 meter brede og 4 meter høje bouldervæg, som har baner i forskellige sværhedsgrader er der udfordringer og grænser, som skal brydes for alle aldersgrupper. 

Da vi bor i et islandsskab, er bouldervæggen fremstillet som et isbjerg i dens farver og udformning.

Kontakt os for mere information

Den store vertikal labyrint på væggen er et hit!

Vertikal labyrinten fungerer som en lodret labyrint, eller en bevægelseskasse, der hænger på væggen. Her er der plads til at høj som lav kan boltre sig. Udover at være flot og udfordrende passer den også godt ind i Østhallens ønske om at signalerer idræt og bevægelse for børn og voksne.

Labyrinten er bygget så der altid er en alternativ rute, man kan vælge og hvert valg har en konsekvens i forhold til, hvordan man kommer igennem labyrinten.

Vertikal labyrinten er bygget så den er delvis åben ud mod rummet. Således kan alle følge med, når nogen bevæger sig igennem den. De aktive i labyrinten laver forskellige bevægelsesmønstre, der eksponeres på væggen til et stort vægmaleri.

Når der er større arrangementer med mange tilskuere, er det også oplagt at bruge vertikal labyrinten som ekstra siddepladser.

Et motorikrum til børn med klatre, svinge og hoppe redskaber

Udover klatre- og legeredskaberne i hallen har vi også etableret et skønt motorikunivers, hvor børn og unge kan boltre sig på de farverige klatrevægge eller i svinge- og gyngeredskaberne.

Her i rummet skal der være plads til bevægelse, leg, skrig, skrål og muligheder for at få rørt alle musklerne i kroppen. Rummet er som skabt til motorik og bevægelse, og når børn i alle aldre kan finde glæden i sved på panden og at få pulsen op - ja... så har vi gjort det rigtige - og vi er sikre på, at rummet bliver en integreret del at dette skønne idrætshus.

Skal vi kontakte dig?

Vi kan være jeres partner i alle aspekter af projektet - lige fra ansøgning om midler, design, etablering og montering

Send os en mail - så kontakter vi jer

Vi vil gerne vise dig...

De sidste nye motorikrum, som er så flotte, at vi faktisk godt tør vise dem frem. Hvis i er interesseret i at høre mere - så tag fat i os

Kontakt os

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering