Magion i Grindsted er et sport- og kulturcenter som styrker idræts- og kulturlivet i hele kommunen

Magion er en moderne udgave af forsamlingshuset, hvor der er rum til bevægelse, motion og leg. Magion Kultur- og Idrætscenter oser af funktionalitet og æstetik, som indeholder svømmebad, bibliotek, idrætshaller, fitnesscenter og sidst men absolut ikke mindst også et motorik- og kampsportcenter, som vi med stolthed kan sige, at vi har været med til at etablere. I Grindsted er Magion et naturligt fælles mødested for borgerne i alle aldre, som gerne vil sport og kultur.

Motorikrummene fra A-Sport designes altid efter jeres individuelle behov

Det er altid med solide og robuste redskaber i allerhøjeste kvalitet og med et godt håndværk vi etablerer de aktive rum, som i dag er et af hovedingredienserne af bevægelse i hverdagen.

Kontakt os for mere information

Hos A-Sport leverer vi næsten aldrig to løsninger, der er ens

Hver enkelt opgave tilpasses de unikke krav og behov som I har brug for. Vores mange års erfaring på det danske idrætsmarked sikrer jer den bedste partner til at etablere en funktionel, alsidig og individuel løsning.

Med vores store produktsortiment indenfor alt hvad der skal til, når det gælder træning, motion, idrætsundervisning og sjove aktiviteter samt udstyr til idrætshallen, træningsbanen og stadions er A-Sport en partner I kan stole på.

Skal vi kontakte dig?

Vi kan være jeres partner i alle aspekter af projektet - lige fra ansøgning om midler, design, etablering og montering

Send os en mail - så kontakter vi jer

Vi vil gerne vise dig...

De sidste nye motorikrum, som er så flotte, at vi faktisk godt tør vise dem frem. Hvis i er interesseret i at høre mere - så tag fat i os

Kontakt os

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering