Et motorikrum, hvor der er plads til at udforske og udfordre sine færdigheder indenfor boldspil og klatring

I HimmerLand finder du et væld af aktiviteter, der appellerer til alle aldre. Her er noget for enhver smag, fra padel, spa, golf til rigelige muligheder for leg og bevægelse.

Leg og bevægelse er lige hvad der er i motorikrummet, som vi med stolthed har været med til at skabe. To elegante vertikal labyrinter fungerer som smukke "levende" kunstværker på hver sin endevæg. Disse er nært forbundet af en sluse, der svæver under loftet, hvilket tilføjer ekstra udfordring ved at navigerer fra den ene labyrint til den anden.

Den unikke multiball, som hænger på væggen inviterer til leg og konkurrence. Her er det oplagt at udfordre vennerne, kollegaer eller familien i en række sjove og spændende interaktive spil.

Vertikal labyrinter fremstilles i individuelle størrelser, farver og niveauer

Med en stor væg er det ideelt at integrere en vertikal labyrint. Den vertikale labyrint fungerer som en lodret labyrint, også kendt som en bevægelseskasse, der hænger på væggen, hvor høj som lav kan boltre sig. 

De aktive kan udforske labyrinten på forskellige måder og på tværs af rummet i flere niveauer. Labyrinten designes, så der altid er alternative ruter at vælge imellem. Hvert valg har en konsekvens i forhold til hvordan man kommer igennem labyrinten. Ofte ser vi, at labyrinten er delvist åben mod rummet, så alle kan følge med, når nogen bevæger sig igennem den.

De aktive i labyrinten laver forskellige bevægelsesmønstre, som kan visualiseres som mønstre på et stort vægmaleri. Her bliver de 3 primære sanser stimuleret ved at man træner og øver rum og retningssans og ikke mindst kræver det styrke, udholdenhed og smidighed at bevæge sig rundt i vertikal labyrinten.

Kontakt os

MultiBall skaber grobund for træning, bevægelse, læring og leg på samme tid

Børn er af natur aktive, og vores opgave er at stimulere denne aktivitet. Multiball er et alsidigt redskab, som ikke kun fungerer som et fremragende træningsredskab, men også som et perfekt middel til at styrke børns faglige færdigheder.

Med sine forskellige øvelser kan multiball hjælpe med at forbedre både fysisk kondition, koordination og styrke. Samtidig tilbyder multiball en række pædagogiske spil, der kan lære børn bl.a. matematik, dansk, geografi og styrke deres hukommelsesfærdigheder.

Uanset om man ønsker at forbedre sportspræstationer eller blive styrket i matematik, dansk eller geografi er multiball et alsidigt trænings- og undervisningsredskab, der kan tilpasses ethvert niveau. Konceptet er enkelt: Alt hvad der kræves, er en bold, som kan sparkes, kastes eller en simpel berøring og du er allerede godt igang.


Vi er født til at lære nye ting og udvikle vores færdigheder ved at lege. Med MultiBall er det en langsigtet succes for individuel udvikling. For at få børns sind og krop til at blomstre, er vi nødt til at tilbyde en sjov og spændende tilgang til at opdage verden.

Læs mere om mulighederne i HimmerLand her

Skal vi kontakte dig?

Vi kan være jeres partner i alle aspekter af projektet - lige fra ansøgning om midler, design, etablering og montering

Send os en mail - så kontakter vi jer

Vi vil gerne vise dig...

De sidste nye motorikrum, som er så flotte, at vi faktisk godt tør vise dem frem. Hvis i er interesseret i at høre mere - så tag fat i os

Kontakt os

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering