"Igennem et godt og stabilt samarbejde med A-Sport har vi i fællesskab skabt et Motorikunivers, som siger "Spar 2". Her kan børn og voksne udfordres på flere niveauer. Igennem hele processen har vi haft stor glæde og hjælp af A-Sport, som har været en stor hjælp - både da projektet blot var på tegnebrættet og da banen og alle elementerne skulle monteres. Vi kan kun være tilfredse og stolte over at resultatet af vores små tegninger og idéer på en lap papir bliver til noget så godt".

Carl Erik Callesen
Udviklingskonsulent Aktiv Åbenraa

I Aktiv Aabenraa sættes der fokus på rum med aktivitet og bevægelse

Fladhøj Hallen havde et repos, som egentlig ikke rigtig blev brugt til andet en opbevaring af stole og andet. Det var oplagt at tilføre det noget bevægelse og aktivitet - og det må vi sige at de i den grad har fået.

Før var det en fordelingsgang imellem idrætshallen og daginstitutionerne. I dag er gangen et motorikunivers, som kan bruges 24/7.

Kontakt os for mere information

Gangen opfordre til at bestige, kravle, gynge, hoppe, forcere og bare lege sig igennem

Et fantastisk miljø for børn og voksne, som gerne vil udfordres eller bare blive "glad i låget" over smilene, der møder en fra alle sider.

I dette miljø er det muligt at "sætte" børnene af i motorikuniverset når far eller mor skal spille badminton, floorball eller yoga i hallen.

Her er der virkelig tænkt aktivitet, bevægelse og motorik

På den lange fordelingsgang er nu lavet et motorikunivers, som slår benene væk under de fleste. For enden af motorikuniverset har vi bygget en Vertikal Labyrint, der fungerer som en lodret labyrint eller bevægelseskasse, der kan føre dig ned i idrætshallen.

Vertikal Labyrinten hænger, som et flot og "levende" kunstværk imellem 2 spær. I et tæt samarbejde med Aktiv Aabenraa har A-Sport stået for opførsel af Motorikuniverset og Vertikal Labyrinten.

Hos A-Sport leverer vi næsten aldrig to løsninger, der er ens. Hver enkelt opgave tilpasses de unikke krav og behov som I har brug for. Vores mange års erfaring på det danske idrætsmarked sikrer jer den bedste partner til at etablere en funktionel, alsidig og individuel løsning.


Med vores store produktsortiment indenfor alt hvad der skal til, når det gælder træning, motion, idrætsundervisning og sjove aktiviteter samt udstyr til idrætshallen, træningsbanen og stadions m.m. er A-Sport en partner I kan stole på.

Skal vi kontakte dig?

Vi kan være jeres partner i alle aspekter af projektet - lige fra ansøgning om midler, design, etablering og montering

Send os en mail - så kontakter vi jer

Vi vil gerne vise dig...

De sidste nye motorikrum, som er så flotte, at vi faktisk godt tør vise dem frem. Hvis i er interesseret i at høre mere - så tag fat i os

Kontakt os

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering