Et mekka af idræts- og motionsfaciliteter til alle og enhver i Bramming Kultur- og idrætscenter

Udover haller og sale til håndbold, gymnastik, dans, ju-jitsu, squash, fodbold og svømning er det sidste nye skud på stammen et lækkert motorikunivers, hvor børn og voksne i alle aldre kan boltre sig på de farverige klatrevægge, i klatrenettet eller tage sig et slag bordtennis.

I motorikuniverset er det masser af plads til bevægelse, leg, skrig og skrål

Her er der rig mulighed for at få rørt alle muskler i kroppen og samtidig få stimuleret sanserne, med et hav at aktiviteter, som er lige til at gå til. Rummet er som skabt til motorik og bevægelse, og når børn i alle aldre kan finde glæden i sved på panden og at få pulsen op – ja… så har vi gjort det rigtige, og vi er sikre på, at rummet bliver en integreret del af dette skønne idrætshus. Tidligere var rummet brugt til bordtennis og andre småspil, hvor kun få aktører kunne være i spil på samme tid – nu er rummet en magnet for børn og voksne i alle aldre, og der bliver klart ”tonset” lige så meget igennem her, som der gør i de forskellige haller på matriklen.

Kontakt os for mere information

Skal vi kontakte dig?

Vi kan være jeres partner i alle aspekter af projektet - lige fra ansøgning om midler, design, etablering og montering

Send os en mail - så kontakter vi jer

Vi vil gerne vise dig...

De sidste nye motorikrum, som er så flotte, at vi faktisk godt tør vise dem frem. Hvis i er interesseret i at høre mere - så tag fat i os

Kontakt os

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering