Motorikuniverset i Barrit fremstår let tilgængeligt og visuelt sammenhængende

Her vil børn i alle aldre blive udfordret og stimuleret på flere niveauer på en sjov og innovativ måde. Det kræver både styrke, udholdenhed, smidighed og retningssans og på motorikbanen vil man opnå en sansemotorisk udvikling - samtidig med at dent aktive øger kropsbevidsthed.

Et motorikunivers i fællesskabets ånd

Ildsjæle i Barrit er i et tæt samarbejde med byens borgere, foreninger, skole, børnehave og lokalråd ved atomdanne og udvikle byens traditionelle idrætscenter til et visionært samlingssted for kulturelle og sportslige aktiviteter. Hedensted Kommune og Lokale- og anlægsfonden har været samarbejdspartner på projektet og sammen er der skabt et samlingssted der matcher fremtidens behov for fysisk aktivitet.

Her er sundhed, sjov og leg i fokus og stedet vil være et naturligt sted at tilbringe sin fritid og mødes med andre. I Barrit er der tale om en modernisering af nuværende faciliteter som matcher fremtiden.

Her er der virkelig tænkt aktivitet, bevægelse og motorik

I den gamle gymnastiksal er der lavet et motorikunivers, som slår benene væk under de fleste. I et tæt samarbejde med arkitekten,

Barrit Kultur- og Idrætscenter har A-Sport stået for opførsel af motorikuniverset i den gamle gymnastiksal. Med en unikekspertise indenfor bevægelse- og idrætsudstyr leverer vi holdbare og gennemtænkte løsninger, som arkitekten eller entreprenøren udarbejder.

Hos A-Sport leverer vi næsten aldrig to løsninger, der er ens. Hver enkelt opgave tilpasses de unikke krav og behov som I har brug for. Vores mange års erfaring på det danske idrætsmarked sikrer jer den bedste partner til at etablere en funktionel, alsidig og individuel løsning. Med vores store produktsortiment indenfor alt hvad der skal til, når det gælder træning, motion, idrætsundervisning og sjove aktiviteter samt udstyr til idrætshallen, træningsbanen og stadions m.m. er A-Sport en partner I kan stole på.

Skal vi kontakte dig?

Vi kan være jeres partner i alle aspekter af projektet - lige fra ansøgning om midler, design, etablering og montering

Send os en mail - så kontakter vi jer

Vi vil gerne vise dig...

De sidste nye motorikrum, som er så flotte, at vi faktisk godt tør vise dem frem. Hvis i er interesseret i at høre mere - så tag fat i os

Kontakt os

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering