Bjerringbro Idræts- og Kulturcenter danner rammerne omkring idræt og kultur

Idrætshallerne i Bjerringbro Idræts- og Kulturcenter rummer stort set alle idrætsgrene - lige fra håndbold på højeste niveau til basketball på et tilsvarende højt niveau.

I en af hallerne har vi implementeret motorbasketball stativer med tilhørende markeringer, der passer til basketball og udskiftet de gamle udskiftningsbænke i træ med udskiftningsstole i en flot blå farve. 

Idag fungerer Bjerringbro Kultur- og idrætspark som et sted, hvor faciliteterne understøtter en bred vifte af idræts- og kulturoplevelser til daglig glæde for borgere og medarbejdere i dette idrætsmiljø, hvor der er plads til alle.

Motorbasketball stativerne til basketball på flere niveauer

Basketball er en relativ ny idrætsgren i Bjerringbro idrætsforening, som med et seniorhold i den næstbedste række også har fået godt fat i ungdommen. Takket være moderne motorbasketballstativer er klubben godt rustet til de kommende sæsoner, og her kan spilles basketball på alle niveauer.

Motorbasketstativløsningen lever op til alle krav om stabilitet og sikkerhed og bruges til kampe på højt niveau.

Kontakt os for mere information

En praktisk og alsidig løsning på udskiftningsstole i plastik

Vi skiftede de ældre udskiftningsbænke i træ ud med opklappelige, robuste og holdbare udskiftningstole i en flot blå farve.

Stolene med det høje ryglæn fås med forskellige farvemuligheder og er et godt valg, hvis man har fokus på funktionalitet, holdbarhed og æstetik. 

Modellen er brandgodkendt og monteres på et stålskellet, som kan fremstilles til både vertikal og horisontal montering. Disse stole kan anvendes såvel indendørs som udendørs.

Kontakt os for mere information

Vil du vide mere?

Vi gir' gode råd og vejledning til hvilken løsning, som vil passe perfekt til jeres behov.

KONTAKT OS

Få mere viden

Omkring loftmonterede basketball stativer

LÆS MERE HER

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering