Loftmonteret motorbasket, som overholder alle sikkerhedskrav og er godkendt til kampe på eliteniveau

Loftmonterede basketball stativer udarbejdes altid individuelt ud fra kundens krav og ønsker i samarbejde med en A-Sport fagkonsulent. Da der er flere systemer vil A-Sport rådgive og vejlede i hvilken model, hvilke montageforhold og hvilken løsning, der passer bedst til kundens behov.

Disse løsninger skal altid tilpasses den arkitektoniske del af hallen, samt den aktuelle loftshøjde og loftkonstruktion. Fælles for alle baskeball stativer med motorhejs er, at de opfylder samtlige krav om stabilitet og sikkerhed, og er godkendt til kampe på eliteniveau. Disse kan også leveres til alm. træningsanlæg eller skolebrug.

Alle motorbasket systemerne er CE-mærket og har indbygget faldbremse i motoren. De elektriske basketballstativer betjenes via en nøglekontakt.

Basketball stativerne er som standard født med indstillinger for international standard højde: 305 cm og minihøjde: 260 cm. Basketball målet kører automatisk ned til 305 cm højde. Skal basketball målet sænkes yderligere kan det køres ned til 260 cm.

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering