Struer Skolehjem nu med klatrepyramide og klatretårn

I forlængelse af en nærmest nyanlagt multibane med galvaniserede stålbander er der opført legeområde med lækre og holdbare legeredskaber. På Struer Skolehjem er det børn i aldersgruppen 6-18, som benytter de gode faciliteter.

Legepladsen har både en stor klatrepyramide, multibane, gyngestativ og klatretårn

A-Sport har leveret en stor klatrepyramide, 6,5 meter høj og 11 meter i diameter. Materialerne består af solidt og stærkt polypropylen reb, med en diameter på 16 mm. Klatrepyramiden er en fryd for øjet, og lægger op til leg og masser af aktivitet med dens flotte farver, som pryder omgivelserne.

Vi har yderligere leveret 2 stk. gyngestativer med gynger og fuglerede i en robust kvalitet og et flot og dekorativt klatretårn. Alle legeredskaberne kan holde til hårdt brug og er vejrbestandigt.

Kontakt os for mere information

Skal vi kontakte dig?

Vi kan være jeres partner i alle aspekter af projektet - lige fra anlægsarbejde, fundamentering, ansøgning om midler og etablering af banen.

Send os en mail - så kontakter vi jer

Vi vil gerne vise dig...

De sidste nye legeplads projekter, som er så flotte, at vi faktisk godt tør vise dem frem. Hvis i er interesseret i at høre mere - så tag fat i os

Kontakt os

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering