En legeplads af format med svævebane og et kæmpe klatre- legetårn

På legepladsen ved Østre Skole i Thisted er der etableret et kæmpestort klatretårn, gynger og en svævebane. Legeredskaberne er med til at skabe en positiv energi i frikvartererne og styrker både fællesskabet og trivsel  på tværs af alder, køn og kultur. Eleverne glæder sig hver dag til at udfordre og blive udfordret på de flotte og  farverige legeredskaber.

A-Sport er en af Danmarks største leverandør af legepladser

Med det brede sortiment har vi legeredskaberne til skolens, hallens, campingpladsens eller boligforeningens legeplads. Vores redskaber kan kombineres på kryds og tværs - og vi kommer gerne med gode råd og vejledning.

Alle vores legeredskaber overholder de lovmæssige krav til sikkerhed og leveres i stærke og holdbare materialer, som holder til dagligt slitage samt alt slags vejr og vind.

Skal vi kontakte dig?

Vi kan være jeres partner i alle aspekter af projektet - lige fra anlægsarbejde, fundamentering, ansøgning om midler og etablering af banen.

Send os en mail - så kontakter vi jer

Vi vil gerne vise dig...

De sidste nye legeplads projekter, som er så flotte, at vi faktisk godt tør vise dem frem. Hvis i er interesseret i at høre mere - så tag fat i os

Kontakt os

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering