Udemiljøer og legepladser, der inviterer til idræt, bevægelse, leg og godt samvær

På en skole med næsten 500 elever, er det et must at udendørs arealerne "spiller max" - og det kan vi godt sige jer, at det gør de på Nørrevangsskolen i Randers. Her er områderne delt op i rum, hvor mangfoldighed, faglighed og fællesskab er i højsædet.

De smukke redskaber af robinietræ på legepladsen er med til at skabe en helhed

Her "tonser" eleverne rundt på både legepladsen/motorikbanen, som ikke blot er solid og i en god kvalitet af smukt robinie træ, men også et unikt univers af motorik, bevægelse og leg.

Derudover er der anlagt et spændende og udfordrende "bakkelandskab", hvor der er monteret redskaber til motoriske udfoldelser i flotte farver og et underlag af helstøbt gummibelægning.

Kontakt os for mere information

Legepladsen og de udendørs bevægelsesmiljøer til mellemtrin og udskoling

På "legepladsen" til mellemtrin og udskolingen er der lagt vægt på fællesskab, træning og hyggeligt samvær i form af et træningsområde med parkourstativ og fl otte træningsstationer i lækkert natur materialer. Træningsstationerne bruges også fx til siddepladser når der laves imponerende parkour- og trænings-skills på stativet til parkour og træning.

Til boldspillerne er der på den allerede etablerede boldbane monteret helt nye mål og basket stativer samt tilhørende opstregninger i en flot grøn farve til diverse boldspil.

For elever, som vil have ro og tid til fordybelse har vi etableret et "hænge ud" område med flotte hængekøjer i et smukt og lækkert natur materiale, som er monteret i et roligt område imellem to bygninger.

Pumptracken er der plads til udfoldelser med høj intensivitet

Sidst men ikke mindst er der monteret en stor og indbydende pumptrack, som med sine skæve vinkler lokker børn og unge til en hurtig konkurrence på tid... hvem kommer først på løbehjul - hvem cykler stærkest på sin cykel eller hvem kan lave det fedeste tricks på skateboard.

Alt i alt er Nørrevangsskolen meget godt klædt på til at kunne motiverer og inspirerer alle eleverne til bevægelse, motion og leg. Os....☺️ vi er vildt glade for at være med til at skabe glæde, høje hvin og masser af bevægelse hver dag!

Skal vi kontakte dig?

Vi kan være jeres partner i alle aspekter af projektet - lige fra anlægsarbejde, fundamentering, ansøgning om midler og etablering af banen.

Send os en mail - så kontakter vi jer

Vi vil gerne vise dig...

De sidste nye legeplads projekter, som er så flotte, at vi faktisk godt tør vise dem frem. Hvis i er interesseret i at høre mere - så tag fat i os

Kontakt os

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering