Rum til fordybelse og leg på

Mårslet Skoles Legeplads

På en i forvejen anlagt legeplads er de gamle legeprodukter skiftet ud med flotte og dekorative redskaber i Robinietræ. Her har vi lavet små "rum", hvor der er plads til leg med høj intensivitet, stille fordybelse, ro og afslapning i hængekøjerne eller med flere sammen i "hænge ud nettet".

En A-Sport Multibane af ældre dato blev pillet ned imens moderniseringen af legepladsen stod på. Da området var klar til samme multibane monterede vi den - blot med få reparationer i form af enkelte bander, som blev udskiftet - men rart at vide, produkterne tåler at blive sat op og pillet ned gang efter gang. 

Små rum til aktivitet, afslapning og fællesskaber

Yderligere har vi etableret små hyggelige gårdhaver med flotte produkter i Robinietræ og læsejl, som beskytter mod vejr og vind. Her kan undervisningen sagtens foregår udenfor.

Robinie Træ er et miljørigtigt alternativ til diverse trykimprægnerede og tropiske sorter af tvivlsom herkomst og oprindelse. Robinie træ bruges mere og mere til legepladser p.g.a. den gode holdbarhed ved jordkontakt og dens krogede natur. Legeprodukterne i Robinie Træ er yderst dekorative og skaber et miljø, som oser af kvalitet og hygge på samme tid.

Kontakt os for flere informationer

Skal vi kontakte dig?

Vi kan være jeres partner i alle aspekter af projektet - lige fra anlægsarbejde, fundamentering, ansøgning om midler og etablering af banen.

Send os en mail - så kontakter vi jer

Vi vil gerne vise dig...

De sidste nye legeplads projekter, som er så flotte, at vi faktisk godt tør vise dem frem. Hvis i er interesseret i at høre mere - så tag fat i os

Kontakt os

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering