Klostermarksskolen Aalborg – energi og leg

I skolegården på Klostermarkskolen i Aalborg har vi skabt et sjovt og anderledes univers i form af forskellige aktivitetsredskaber. Her kan skolens børn og unge bl.a. skabe energi, som udleder yderligere aktivitet og musik, i form af vores to produkter: HoppeStenen og SpilleVæggen. HoppeStenen spiller musik når der hoppes på stenen, den er derved med til at skabe fysisk aktivitet og konditionsøvelse. SpilleVæggen er et fysisk læringsredskab, som samtidig bidrager til koordinering og samarbejde.

Både Teqball bordet og fodboldbordet er med til, at skabe aktive områder i skolegården

Den sjove leg er omdrejningspunktet. Det som motiverer børn og unge, kan ofte være forandring og udfordringer og vi har skabt et unikt, spændende og sjovt miljø på Klostermarkskolen i Aalborg der tilegner sig enhver elev.

Kontakt os for flere informationer

Skal vi kontakte dig?

Vi kan være jeres partner i alle aspekter af projektet - lige fra anlægsarbejde, fundamentering, ansøgning om midler og etablering af banen.

Send os en mail - så kontakter vi jer

Vi vil gerne vise dig...

De sidste nye legeplads projekter, som er så flotte, at vi faktisk godt tør vise dem frem. Hvis i er interesseret i at høre mere - så tag fat i os

Kontakt os

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering