Det nye legeområde på Fursund Skole er designet med en vinkel i børnehøjde og indrettet til spændende lege og udfordrende motorikbaner til børn, unge og voksne

På Fursund skolen, som ligger tæt på marker og åbne vidder bliver udearealerne flittigt brugt i skoletiden og i fritidsordningen. Her fungerer legepladsen som et socialt samlingssted og her har æstetik, minimal vedligeholdelse og spændende motoriske udfordringer været i høj kurs.

De smukke legeredskaber i robinietræ fanger øjeblikkeligt øjet og de passer godt ind i de eksisterende omgivelser, som bidrager til bevægelsesaktiviteter, latter og godt samvær blandt både børn, unge og voksne.

Legeredskaberne bliver kun smukkere over tid

Det æstetiske design indbyder til klatring, leg, tumlelege, godt samvær og er en fryd for øjet.

Med stort fokus på bæredygtighed og miljøvenlige løsninger har Fursund Skole her valgt en løsning, som ikke blot skaber rammerne for god og fantasifuld leg, men også sikrer rammerne for en robust og holdbar legeplads uanset vejr og vind.

Kontakt os for mere informationer

Skal vi kontakte dig?

Vi kan være jeres partner i alle aspekter af projektet - lige fra anlægsarbejde, fundamentering, ansøgning om midler og etablering af banen.

Send os en mail - så kontakter vi jer

Vi vil gerne vise dig...

De sidste nye legeplads projekter, som er så flotte, at vi faktisk godt tør vise dem frem. Hvis i er interesseret i at høre mere - så tag fat i os

Kontakt os

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering