I overbygningen på Brøndby Strand skole har eleverne de bedste vilkår for bevægelse og fysisk aktivitet

Børn og unge skal bevæge sig – og det skal vi da ellers lige love for at de også gør på Brøndby Strand Skole. Rammerne er sat og ”sidder lige i skabet”. Her er der skabt rum til at få pulsen op, knokle løs eller blot ”hænge ud” og være aktive tilskuere.

Med parkour/fitness stativ, multibane og klatrevæg bliver der dyrket flere former for idræt i både skoletid og fritid

Her er der ingen døre, som låses efter fyraften. Udover et bevægelsesmiljø, som sprænger rammerne, er der plads til samvær med kammerater og samlingssted for motion og fysisk aktivitet der inviterer til leg, udfordringer og sociale hyggemøder.

Kontakt os for mere information

Parkour - en trendy sport til det aktive rum

I de senere år er parkour blevet en populær og udfordrende træningsform, og det appellerer ofte til unge der ikke er så engagerede i almindelig holdsport.

I parkour udfordrer og udforsker man balancen, koordination, udholdenhed og kreativ tænkning. Når man træner parkour handler det om at lære både kroppens evner og begrænsninger at kende og man skal være indstillet på at ens funktionalitet og koordination sættes på en prøve. Det er ikke længere kun noget man ser på gader og stræder, men parkour er i den grad også rykket ind i idrætsundervisningen på folkeskoler og efterskoler.

Kontakt os

En udendørs klatrevæg

Klatrevæggen spiller op til en helt anden bevægelsestype, hvor man ikke har fast og stor understøttelse, men må udfordre sig ved at balancere og klatre via klatregrebene. Her er hænder og fødder altafgørende for at få fodfæste. Man må lade næste bevægelse lede af muligheden for at gribe og hæve sig frem til nye positioner på væggen.

Multibaner skabt til brug hver dag, appellerer til idræt, bevægelse og leg

På en multibane kan vi være aktive sammen, alene og på tværs af alle aldre. Der kan dyrkes flere former for idræt på én og samme tid. Multibaner er idélle til at få skabt sammenhold og bevægelsesglæde når der spilles fodbold, basket, dødbold, håndbold eller hockey. En multibane bliver helt naturligt et fælles samlingspunkt og et mødested, hvor der er plads til at "brænde krudt af" og hvor aktivitet, frisk luft, fri leg og socialt samvær er i fokus.

Skal vi kontakte dig?

Vi kan være jeres partner i alle aspekter af projektet - lige fra anlægsarbejde, fundamentering, ansøgning om midler og etablering af banen.

Send os en mail - så kontakter vi jer

Vi vil gerne vise dig...

De sidste nye legeplads projekter, som er så flotte, at vi faktisk godt tør vise dem frem. Hvis i er interesseret i at høre mere - så tag fat i os

Kontakt os

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering