Idrætshallen er gennemsyret af idræt med idrætsudstyr og halinventar i den bedste kvalitet

På Skolen i Bymidten er er der er plads til mange former for idræt på en gang. Hallen er fyldt op med lækkert idrætsudstyr og halinventar, som skaber et helt unikt miljø, hvor der er plads til alle. På de rå tilskuerepladser af beton, er der plads til hygge, snak og samvær og på sportsgulvet er der lagt op til timer med bevægelse og god motion.

Idrætsudstyr i verdensklasse

Med haludstyr som håndboldmål og loftmonterede basketballstativer, er der rig mulighed for, at spille diverse former for boldspil. De uundværlige spærrenet opdeler hallen på et splitsekund og det er nemt at implementere idrætsgrene som floorball og springgymnastik på samme tid.

Ribberne langs væggene fuldender idrætshallen og har et utal af træningsmuligheder til både fysisk træning, motion og leg.

Kontakt os for mere information

Indretning af idrætshallen

Vi ved rigtig meget om hvilket udstyr, som bør være integreret i en idrætshal. Af os får du råd og vejledning - helt gratis!

Se alle cases her

Skal vi kontakte dig?

Vi kan være jeres partner i alle aspekter af levering og montering af idrætsudstyr til ethvert behov. Send os en mail, så kontakter vi jer snarest.

Send en mail

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering