Smukkere idrætsfaciliteter med haludstyr i høj kvalitet skal man lede længe efter

Den røde dansesal, den turkise idrætshal og den grønne bouldervæg er alle en del af det der i dag kaldes Kultur- og Bevægelsespark Høng. Et bevægelsesmiljø, der indeholder haludstyr til fodbold, håndbold, badminton, gymnastik, dans, kampsport, yoga og undervisning. Her er der absolut skabt rum for bevægelse lige fra skoleidræt, foreningsliv og ældreidræt inde som ude.

Æstetikken i centeret er unik

Det smukke æstetiske udseende, hvor end man vender sig hen inviterer alle til bevægelsesglæde og med den enorme vertikal labyrint, som hænger flot på væggen i den store idrætshal får man lyst til mere af samme slags.

Alt smelter sammen og bliver en naturlig enhed af lækkert idrætsudstyr, idræt, bevægelse, motorik, godt håndværk og høj kvalitet.

Kontakt os for mere information

Udenfor er der lagt op til hård træning og høj puls

Med stationer af robuste træningsredskaber som boksebolde, parkourstativer, armgangsstiger og meget andet er det oplagt at træningen får et ekstra "nøk"opad... Kampsport og styrketræning er et godt forslag. Efter den hårde træning er der plads i hængekøjerne til en velfortjent pause 😊

Et samarbejde omkring æstetik og lækkert idrætsudstyr

I et tæt samarbejde med E+E arkitekterne har vi formået at skabe et multifunktionelt hus, med idræts- ogmotorikudstyr, der oser af smukke detaljer, kvalitet og rigtig godt håndværk.


"Den sparring og det samarbejde, der har været imellem arkitekterne, A-Sport projektafdeling, vores montørerog kunden er den vigtigste usynlige medspiller, vi kender - og vi vil ikke være den foruden".

Kontakt os for mere information

Drømmen om et idrætscenter i verdensklasse blev til virkelighed i Høng

Kultur- og Bevægelsespark Høng er i dag et mekka af iidræt for alle aldre og alle former for bevægelse og leg. Med specifikke haller til dans, kampsport og idræt af enhver art emmer centret af liv, læring og veloplagte brugere, som i den grad har taget centret til sig.


Her er nye former for idræt, leg og bevægelse forbundet med mange af de klassiske idrætsgrene på måder, der skaber nye mødesteder og sammenhænge blandt de mange brugere.

Udenfor centret er der etableret mellemzoner som bl.a. er indrettet til funktionel styrketræning, leg og parkour og når det er tiltrængt er der forhåbentlig plads i hængekøjerne, som er fastmonteret i en af mellemzonerne.


Vi kan kun sige at her er der tale om et visionært og fleksibelt idrætsanlæg, som giver brugene det de vil have - hos A-Sport kan vi slet ikke få armene ned over, at vi i den grad har været medspillere på dette helt særlige kultur- og idrætslandskab.

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering