Om A-Sport A/S

A-Sport er totalleverandør af idræts-, trænings- og aktivitetsudstyr til danske klubber, skoler og institutionsmarkedet. Vi holder til i det midtjyske, nærmere betegnet Skive, ved Limfjorden og vi er alle engagerede medarbejdere, der alle yder sit bedste for at servicere og rådgive fagfolk på skoler, institutioner og i det danske idrætsmarked. A-Sport dækker hele Danmark med veloplagte salgskonsulenter, der alle er bosiddende centralt i deres område.

Vores produktsortiment indeholder alt hvad der skal til, når det gælder træning, motion, idrætsundervisning, aktiv læring og sjove, lærerige og pulsgivende lege og aktiviteter samt udstyr til idrætshallen, træningsbaner og stadions m.m. Vi har fokus på at tilbyde de bedste produkter til den bedste pris og altid yde en god service overfor vores kunder.

Du møder mange typer fagfolk og kompetencer hos A-Sport. Vi er et team, der byder på alt det, som skal til for at skabe effektiv rådgivning og vejledning, baseret på tillid og engagement. Vi giver en ambitiøs rådgivning, der giver bedst mening for den aktuelle sag. Vi udvikler og gennemtænker løsninger, som tager udgangspunkt i Jeres værdier og behov.

Vi har den rette viden til at drive en kompetent og sikker e-handel. Denne viden har vi kombineret med mange års erfaring og passion indenfor sport. Medarbejderne arbejder som et team, der altid er klar til at give vores kunder den allerbedste service. Har du brug for rådgivning og vejledning kan du finde din lokale A-Sport konsulent her eller ringe til os på kontoret på tlf. 97 51 07 17.

Nedenfor finder du returadressen og vores normale åbningstider.

A-Sport A/S
Katkjærvej 8
7800 Skive
Tlf. 97 51 07 17
a-sport@a-sport.dk

Vores normale åbningstider:
Mandag - torsdag kl. 08.00 - 16.00
Fredag kl. 08.00 - 15.00

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering