A-Sport A/S

Multibaner / udendørs idrætsbaner og boldbure

Vi leverer multibaner i allerhøjeste kvalitet og skræddersyr banen efter Jeres behov. Vores mange års erfaring på det danske idrætsmarked sikrer Jer den bedste partner til at etablere en funktionel, alsidig og individuel løsning. Bandepladerne er lavet af sibirisk lærketræ. Træet er vejrbestandigt og banen er sikret en lang levetid. A-Sport Multibanen er stabiliseret med et galvaniseret toprør omkring banen. Toprøret gør multibanen solid og stabil. Plankerne i bandepladerne er monteret med 2 bolte i hver side. Det betyder, at trods mange timer med stød fra bolde, vejr og vind holder banen år efter år. Yderligere kan multibaner også leveres med en filmbelagt birketræs krydsfinér, som har store anvendelsesmuligheder, nem at rengøre og er vedligeholdelsesfri. Som noget nyt kan vi også levere bander af galvaniseret stål, som er vedligeholdelsfrit og i et utrolig stærkt materiale. De galvaniserede bandeplader til multibaner er skabt til brug hver dag - mange år frem.

Kunstgræs er det perfekte spilleunderlag til en multibane/boldbane. A-Sport leverer både 2. og 3. generations slidstærkt kunstgræs, der begge både leveres i en split- og en monfill udgave. A-Sport kan leverer kunstgræs til f.eks. multisport, tennis, fodbold, golf, hockey osv. Alle kunstgræsser kan leveres med hvid opstregning i græsset. Vi leverer kunstgræs, der opfylder alle DBU's krav for kunstgræsbaner og vi giver 5 års garanti på kunstgræs.

Asfaltbelægningen er velegnet som både cykel, skateboard, hockey, basket, volley, tennis, håndbold og fodboldbane. Hvis man vælger den rigtige belægning, er der mulighed for skøjtebane om vinteren.

Gummibelægning giver et fast underlag, som samtidig har god stødabsorbering både ved løb og fald. Gummibelægningen er utrolig slidstærk, og kan fås i en række forskellige farver. Gummibelægningen er en vedligeholdelsesnem belægning af genbrugsgummi eller EPDM.

Vi tilbyder et stort sortiment af multibane tilbehør i form af idrætsudstyr, som passer til multibaner, bl.a. fuldsvejste fodboldmål, håndboldmål i aluminium, skolegårdsmål, minipodemål, basketballstativer og komplette lys- og lydanlæg. A-Sport multibanen er multifunktionel og kan skabe optimale rammer til forskellige former for idræt - bl.a. fodbold, basket, håndboldbold og hockey m.m. Udover vores A-Sport multibane tilbyder vi meget mere, som passer til det Aktive Uderum: Flexfodboldboldbaner, Pannabaner, Udendørs fitness, legepladser samt alt udstyr som Parkourstativer, skaterramper og træningspavilloner.

I det "Aktive Uderum" katalog kan du se og læse meget mere om flere A-Sport cases - og her er der rig mulighed for at søge inspiration til Jeres næste projekt...

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at klikke videre accepterer du vores brug af cookies.