Spærrenet

Et spærrenet er en uundværlig rekvisit i enhver idrætshal. Den primære funktion for spærrenettet er at skærme for bolde, der ellers ville ramme forbigående tilskuere eller de bagved hængende scoringstavler, vinduer, rør eller andet.

Det er en god idé at bruge et spærrenet til opdeling af idrætshallen

Når spærrenettet kombineres med en ball-tik skinne er det nemt at dele hallen op i flere sektioner.

Det giver mulighed for at have forskellige former for aktivitet i hallen på samme tid.

Kontakt os for mere information

Sorte spærrenet eller hvide spærrenet

Det sorte spærrenet har en visuel effekt, som gør, at man ser lige igennem nettet - med andre ord, så er de sorte spærrenet ikke så synlige.


Løsningen med sorte spærrenet bruges ofte, hvis der er bandereklamer, skilte eller scoringstavler bagved nettet, men også i større arenaer og haller, hvor der er mulighed for TV dækning, er det et ønske at etablere sorte spærrenet. Det giver en samlet, roligt og visuelt effekt.

Brug et spærrenet til opdeling af idrætshallen

Når spærrenettet kombineres med en ball-tik skinne er det nemt at dele hallen op i flere sektioner. Det giver mulighed for at have forskellige former for aktivitet i hallen på samme tid.

Kombineres spærrenet med en miljødug kan fordelen være at de visuelle forstyrrelser mindskes. På denne løsning er den nederste del af nettet en miljødug og den øverste den er fremstillet med 12 cm masker og i 3 mm hvid nylon.

Kontakt os for flere informationer

Alle vores spærrenet løsninger leveres efter mål og tilpasses individuelt til hver enkelt idrætshal eller multibane

Vores spærrenet produceres som standard enten i hvid eller sort med en maskestørrelse på 5 eller 12 cm. Som standard bliver spærrenet, der skal hænge i en hal, leveret i 3 mm rundflettet nylon og kantet i sider og bund med 6 eller 8 mm reb, hvorpå der er påsat ringe i topkanten, som bruges til ophængning på stålwire.

Hvert spærrenet tilpasset den enkelte opgave, og derfor må der påregnes produktionstid til opgaven.

Skal vi snakkes ved?

Kontakt os for mere information omkring spærrenet- vi giver gerne gode råd og vejledning om hvilken løsning, der passer bedst til jer.

Kontakt os

Send os en mail

Vil i gerne se flere referencer og andre muligheder for montering af spærrenet, miljødug eller hejsevæg i idrætshallen - så send os en mail

Send en mail

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering