Resultattavler - scoringstavler - kampure og digitale video display

Til sportshaller, arenaer og stadions har vi et stort udvalg i resultattavler/scoringstavler til inden- og udendørs brug.

Med et produkt fra Bodet eller Stramatel er man sikker på resultattavler, scoringstavler eller video displays, som er udført i banebrydende materialer for at sikre den allerhøjeste kvalitet. Innovation er den drivende kraft og der udvikles produkter lige fra klokke restaurering til udvikling af softwareløsninger for tidsstyring.

Bodet og Stramatel er nogle af verdens førende producenter af ure og scoringstavler. Over tid er der udviklet resultattavler, der opfylder behovene hos amatørklubber og omfattende resultattavler til sportsklubber på højt plan.

Et Analog ur eller et digital ur til idrætshallen eller skolen?

A-Sport kan levere uret til din idrætshal eller skole. Det store udvalg byder på både analog ure og digitale ure, som findes enten til udendørs eller indendørs brug. Der er et hav af størrelser og farver med mulighed for forskellige visninger og alle er med perfekt synlighed - uanset lysforholdene.

Se udvalget

LED video display eller Bande display til inden- og udendørs brug

LED skærme og LED bandedisplays er blevet et vigtigt element i arenaer, sportshaller og på stadions. De intensiverer sport begivenheder og giver tilskuere en unik oplevelse. Levende broadcast og højdepunkter i spillet.

Vi tilbyder et komplet sortiment af produkter til LED video displays: LED skærm, Video Cube, LED Perimeter og display.

Se udvalget her

Brug for gode råd?

Hvis I har et spørgsmål eller mangler vejledning er I altid velkommen til at kontakte os

Find kontakterne her

Kontakt os

Tag kontakt til os, hvis I har brug for at se flere referencer eller har brug for hjælp

Send os en mail

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering