Et af Danmark største udendørs padelanlæg med 10 padelbaner på Refshaleøen i København

Wauw sir’ vi bare... Et råt og vildt område med 10 padelbaner, hvor padelspillere får kamp til stregen, og hvor det perfekte setup med de fantastiske udendørs arealer er med til at skabe lige nøjagtig den stemning, som de 5 drenge på teamet Padel Yard, Reffen har haft i tankerne. På Padel Yard er der plads til at afholde forskellige turneringer og events både for nybegynderen, den øvede og elitespilleren. Vi er stolte over at være med til at etablere dette unikke mesterværk af et padelanlæg 😊

Lad os stå for etablering, fundamentering og anlægsarbejde, ved opførsel af ny padelbane

I A-Sport hjælper vi jer med realisering af Padel projektet - med alt fra den første idé til den fremtidige service af banen. Kort sagt: Vi kan være jeres partner, i alle aspekter af projektet.

Udover opførsel af selve banen kan vi står for anlægsarbejde og fundamentering, etablering af overdækning og vejledning til indehentning af tilladelser og ansøgning om midler. Derudover kan vi selvfølgelig også leverer ketcher, bolde og andet løsudstyr.

Vi har mange års erfaring med etablering af boldbaner. Vi har etableret og monteret over 400 multibaner i Danmark - så vi, om nogen kender til den kvalitet, der kræves. Vores montører finder du alle steder i Danmark. De er hele tiden i tæt dialog med vores projektafdeling - det giver en stor fleksibilitet og en tæt kvalitetsstyring i alt hvad vi monterer.

Skal vi kontakte dig?

Vi kan være jeres partner i alle aspekter af projektet - lige fra anlægsarbejde, fundamentering, ansøgning om midler og etablering af banen.

Kontakt os her

Vi vil gerne vise dig...

De sidste nye Padel projekter er så flotte og lækre, at vi faktisk godt tør vise dem frem

- så hvis I er interesseret, skal vi da mødes!

Find din lokale A-Sport konsulent her

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering