Et exceptionelt sted med 9 padelbaner og smukke omgivelser

Med 9 padelbaner - 7 double og 2 singlebaner åbner mulighederne sig for padelspil på forskellige niveauer. Padelcentret i Overlund ved Viborg imponerer med sin rummelige atmosfære, hvor der ikke er gået på kompromis med omgivelsernes kvalitet. 

Som en ekstra fordel for padelspillerne har vi lagt et stødabsorberende gummiunderlag under kunstgræsset, der beskytter spillere mod potentielle skader på knæ og ryg.

 

Centret er indbegrebet af en atmosfære, der inspirerer til mange timers padelspil. Padel har virkelig fanget interessen hos borgerne i Viborg, og med disse 9 baner er der skabt noget unikt i et lækkert miljø.

9 panorama padelbaner til Viborg Padel i Overlund

Vi har monteret 9 padelbaner alle af model Panorama.

Projektet i Viborg Padel repræsenterer blot ét ud af mange padelprojekter, som vi har fuldført med succes. Vores ekspertise strækker sig over hele Danmark, hvor vi etablerer padelbaner både indendørs og udendørs, og de bliver flittigt anvendt til både træning og konkurrence.

Kontakt os for mere information

I A-Sport hjælper vi jer med realisering af Padel projektet

Med andre ord: Vi kan væres jeres partner i alle faser af projektet. Ud over at opføre selve banerne, kan vi håndtere anlægsarbejde og fundamentarbejde, installerer overdækning samt guide jer gennem processen med at indhente tilladelser og ansøge om midler.

Vi tilbyder også levering af bat, bolde og andet padeludstyr. Med mange års erfaring inden for etablering af boldbaner har vi succesfuldt opført og monteret over 400 multibaner i Danmark. Dette giver os en unik indsigt i den kvalitet, der kræves.

Vores dygtige montører er placeret landeet over og er konstant i dialog med vores projektafdeling, hvilket sikrer en høj grad af fleksibilitet og nøje kvalitetsstyring i alt det, vi monterer.

Skal vi kontakte dig?

Vi kan være jeres partner i alle aspekter af projektet - lige fra anlægsarbejde, fundamentering, ansøgning om midler og etablering af banen.

Send os en mail - så kontakter vi jer

Vi vil gerne vise dig...

De sidste nye padel projekter, som er så flotte, at vi faktisk godt tør vise dem frem. Hvis i er interesseret i at høre mere - så tag fat i os

Kontakt os

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering