2 padelbaner skaber liv på parkeringspladsen ved Tølløse tennisklub

Allerede på parkeringspladsen ved idrætshallen i Tølløse bliver du budt velkommen med sport, motion og spænding. 2 flotte padelbaner etableret lige ved indgangen og med kun få meter fra tennisbanerne skabes der en inspirerende aktivitetsplads foran hallen, hvor det er muligt for byens borgere at dyrke deres favorit sport i og omkring Tølløse hallen.

Padelbaner ved Tølløse tennisklub

Padelbanerne er opført med et underlag af 10 mm blåt kunstgræs, som er godkendt af World Padel Tour og ikke nok med det, så er det også med til at give banerne et lækkert og professionelt udseende.

Begge baner er yderligere leveret med 4 stk. lysmaster med hver 8 LED armaturer, så det er muligt at spille padel hele døgnet rundt i Tølløse – fordi når man først har prøvet at spille padel én gang, så har man slet ikke lyst til at stoppe igen.

Kontakt os for mere information

Vi kan stå for etablering, fundamentering og anlægsarbejde, ved opførsel af nyt padelanlæg

I A-Sport hjælper vi jer med realisering af jeres padelprojektet - med alt fra første idé til den fremtidige service af banen. Kort sagt: Vi kan være jeres partner, i alle aspekter af projektet. Udover opførsel af selve banen står vi gerne for anlægsarbejde og fundamentering, etablering af overdækning og vejledning til indhentning af tilladelser og ansøgning om midler.

Derudover leverer vi selvfølgelig også padelbat, padelbolde og andet padeludstyr

Kontakt os for flere informationer

Skal vi kontakte dig?

Vi kan være jeres partner i alle aspekter af projektet - lige fra anlægsarbejde, fundamentering, ansøgning om midler og etablering af banen.

Send os en mail - så kontakter vi jer

Vi vil gerne vise dig...

De sidste nye padel projekter, som er så flotte, at vi faktisk godt tør vise dem frem. Hvis i er interesseret i at høre mere - så tag fat i os

Kontakt os

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering