En gammel padelbane og en helt ny padelbane er under ét og samme tag på Tirstrup Idrætsefterskole

Der bliver dyrket alle former for idræt på Idrætsefterskolen i Tirstrup – ikke mindst padel. I forvejen havde skolen etableret en gammel sag af en padelbane, som trængte til nyt underlag. Vi pillede banen ned – støbte et helt nyt underlag, som var dobbelt så stort og monterede den gamle samt en helt ny padelbane. I stedet for én er der nu to padelbaner.

Spil udendørs i tørvejr - på de 2 overdækkede padelbaner

Begge baner er under samme tag, da banerne er overdækket med en stor elegant overdækning med åbne sider. Denne form for overdækning skærmer mod vind, vejr, løvfald samtidig med at spillerne bibeholder følelsen af at spille i det fri.

Kontakt os for mere information

Idrætsmiljøer i verdensklasse

Med alt hvad man kan ønske sig af idrætsfaciliteter som kunstgræsbane, den flotteste multibane, padelbaner, teqball borde, beachvolly og beachhåndbold er der lagt op til et fedt efterskole år for alle eleverne på skolen i et miljø, som signalerer bevægelse, idræt og motion.

Vi kan stå for etablering, fundamentering og anlægsarbejde ved opførsel af ny Padelhal

I A-Sport hjælper vi jer med realisering af padel projektet - med alt fra den første idé til den fremtidige service af banen. Kort sagt: Vi kan være jeres partner, i alle aspekter af projektet. Udover selve opførsel af banen kan vi står for anlægsarbejde og fundamentering, etablering af overdækning og vejledning til indhentning af tilladelser og ansøgning om midler. Derudover kan vi selvfølgelig også leverer padelketcher, padelbold og andet padel løsudstyr.

Vi har mange års erfaring med etablering af boldbaner af enhver art. De seneste år har Padel været en idrætsgren, som for alvor har spredt sig som en steppebrand i Danmark. Vi har monteret mange indendørs og udendørs padelbaner i Danmark, så vi, om nogen kender til den kvalitet der kræves.

Skal vi kontakte dig?

Vi kan være jeres partner i alle aspekter af projektet - lige fra anlægsarbejde, fundamentering, ansøgning om midler og etablering af banen.

Send os en mail - så kontakter vi jer

Vi vil gerne vise dig...

De sidste nye padel projekter, som er så flotte, at vi faktisk godt tør vise dem frem. Hvis i er interesseret i at høre mere - så tag fat i os

Kontakt os

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering