Med 8 padelbaner er der lagt op til gode spiloplevelser i lækre omgivelser

I Aalborg er der godt og grundigt gang i padel - banerne er stort set booket fra morgen til aften og efterspørgslen på spilletider er i høj kurs. Padel er for alle - og det ses virkelig her i den etablerede hal... for her spilles der padel af alle aldre - lige fra skoleelever og til folk over firs år.

"Det gode ved padel er at det kan spilles på alle niveauer. I padel kan alle får noget ud af det fra start og man får hurtigt fornemmelsen af det" siger Mads fra Padellounge, Aalborg.

I Padellounge har vi monteret double- og singlebaner

Vi har leveret og monteret de 8 baner, hvoraf de 6 er doublebaner og 2 er singlebaner. Alle padelbanerne er af model Panorama, som gir' en helt fantastisk panoramaudsigt. I Padellounge Aalborg, er det muligt at se ned igennem alle banerne når man står ved indgangen.

Det gir' området et lækkert og råt udseende og med lounge områder bygget af genbrugsmaterialer er det sikkert og vist, at her er der skabt et miljø til go' motion, konkurrence på alle niveauer og dejligt samvær.

Vi kan stå for etablering, fundamentering og anlægsarbejde, ved opførsel af ny Padelhal

I A-Sport hjælper vi jer med realisering af padel projektet - med alt fra den første idé til den fremtidige service af banen. Kort sagt: Vi kan være jeres partner, i alle aspekter af projektet. Udover selve opførsel af banen kan vi stå for anlægsarbejde og fundamentering, etablering af overdækning og vejledning til indhentning af tilladelser og ansøgning om midler. Derudover kan vi selvfølgelig også leverer ketcher, bolde og andet løsudstyr.

Vi har mange års erfaring med etablering af boldbaner af enhver art. De seneste år har Padel været en idrætsgren, som for alvor har spredt sig som en steppebrand i Danmark. Vi har monteret mange indendørs og udendørs padelbaner i Danmark, så vi, om nogen kender til den kvalitet der kræves.

Vi tænker i helhedsløsninger, når vi monterer padelbaner

Langt de fleste løsninger idag er individuelle løsninger - der er altid tænkt på detaljer og helhedsløsninger, hvilket betyder at allerede fra de allerførste skitser, indarbejder vi løsninger og tekniske aspekter i vores padelprojekter. Det kan f.eks være online booking system, som både er kompatibelt med et låsesystem og lysanlæg på banen.


Når den bestilte tid starter, tænder lyset på banen og når tiden slutter - slukkes lyset. Det kan også være padelketsjer og padelbold automat, så brugerne har mulighed for at leje eller købe padeludstyr.

Skal vi kontakte dig?

Vi kan være jeres partner i alle aspekter af projektet - lige fra anlægsarbejde, fundamentering, ansøgning om midler og etablering af banen.

Send os en mail - så kontakter vi jer

Vi vil gerne vise dig...

De sidste nye padel projekter, som er så flotte, at vi faktisk godt tør vise dem frem. Hvis i er interesseret i at høre mere - så tag fat i os

Kontakt os

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering