Indendørs Padelbaner i nyopført Padelhal i Skive

I et optimalt samarbejde mellem flere "medspillere" har A-Sport taget del i, at skabe de perfekte rammer til en padelhal i Skive. Med 5 doublebaner og 1 singlebane er der sat en tyk streg under at her lægges der op til padel på alle niveauer.


I de indbydende omgivelser og med produkter i allerhøjeste kvalitet byder vi på Padeltennis for enhver aldersgruppe. De 6 Padelbaner i centret egner sig både til arrangementer for klubber, virksomheder samt andre fællesskaber... og det gode ved padel er, at det er en sportsgren, som byder på et socialt spil, hvor samarbejde og motion er en kernefaktor.

Vi kan stå for etablering, fundamentering og anlægsarbejde, ved opførsel af ny Padelhal

Ved realiseringen af Padelhallen i Skive har vi været med helt fra allerførste tankestreg. Udover selve opførsel og montering af de 3 padelbaner har vi været med på sidelinien med anlægsarbejdet, fundamentering, etablering og vejledning til indhentning af tilladelser.

Derudover har vi har monteret 3 Padelbaner - alle af model Panorama, som hver er 20x10 meter. Alle Padelbanerne er bygget med et underlag af Mondo STX90 A kunstgræs samt materialer af slidstærk og god kvalitet.

I A-Sport har vi mange års erfaring med etablering af boldbaner af enhver slags - det sidste år har Padel været en idrætsgren, som for alvor har spredt sig som en steppebrand i Danmark. Vi har etableret og monteret over 25 indendørs og udendørs padelbaner i Danmark - så vi, om nogen kender til den kvalitet der kræves.

Vi tænker i helhedsløsninger, når vi monterer padelbaner

Langt de fleste løsninger idag er individuelle løsninger - der er altid tænkt på detaljerne og helhedsløsningerne, hvilket betyder at allerede fra de første skitser, indarbejder vi løsninger og tekniske aspekter i vores projekter.


Padelhall Skive er bl.a. udstyret med et online booking system, som både er kompatibelt med et låsesystem og lysanlæg på banen. Når den bestilte tid starter, tænder lyset på banen, og når tiden slutter - slukkes lyset. Her er der også mulighed for at købe eller leje padel udstyr i den opstillede Padel ketsjer og bold automat.

Skal vi kontakte dig?

Vi kan være jeres partner i alle aspekter af projektet - lige fra anlægsarbejde, fundamentering, ansøgning om midler og etablering af banen.

Send os en mail - så kontakter vi jer

Vi vil gerne vise dig...

De sidste nye padel projekter, som er så flotte, at vi faktisk godt tør vise dem frem. Hvis i er interesseret i at høre mere - så tag fat i os

Kontakt os

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering