På Nr. Åby Efterskole er der fyldt op med personlighed og fællesskab

En efterskole oser af faglig undervisning, dans, musik, teater, sport og helt vildt gode kammeratskaber.

Sådan er det også på Nr. Åby Efterskole på Fyn - en efterskole, som godt tør kalde sig ”anderledes” fordi summen af alle de små, skæve og store begivenheder på skolen gør livet på Nr. Åby Efterskole til et anderledes skoleår – et skoleår med minder, fællesskaber og uovertrufne gode oplevelser.


Padel i skolen

Med 2 nyetablerede padelbaner lægger skolen op til andet idræt, end den som vi kender så godt og som stadig holder af. Padel er et rigtig godt supplement til disse sportsgrene, og padel er en idrætsgren som lige nu boomer i Danmark.

teaser-hoej
teaser-hoej-2

Nem og hurtig

Det er nemmere og hurtigere at lære at spille padel end nogen anden ketcher sport, og det er vildt sjovt. Derfor er vi bare stolte over at være med til at etablerer et tiltrækkende motions- og bevægelsesmiljø på Nr. Åby Efterskole.

Vi kan stå for etablering, fundamentering og anlægsarbejde, ved opførsel af ny Padelhal

I A-Sport hjælper vi jer med realisering af padel projektet - med alt fra den første idé til den fremtidige service af banen. Kort sagt: Vi kan være jeres partner, i alle aspekter af projektet. Udover selve opførsel af banen kan vi stå for anlægsarbejde og fundamentering, etablering af overdækning og vejledning til indhentning af tilladelser og ansøgning om midler. Derudover kan vi selvfølgelig også leverer ketcher, bolde og andet løsudstyr.

Vi har mange års erfaring med etablering af boldbaner af enhver art. De seneste år har Padel været en idrætsgren, som for alvor har spredt sig som en steppebrand i Danmark. Vi har monteret mange indendørs og udendørs padelbaner i Danmark, så vi, om nogen kender til den kvalitet der kræves.

Vi tænker i helhedsløsninger, når vi monterer padelbaner

Langt de fleste løsninger idag er individuelle løsninger - der er altid tænkt på detaljer og helhedsløsninger, hvilket betyder at allerede fra de allerførste skitser, indarbejder vi løsninger og tekniske aspekter i vores padelprojekter. Det kan f.eks være online booking system, som både er kompatibelt med et låsesystem og lysanlæg på banen. Når den bestilte tid starter, tænder lyset på banen og når tiden slutter - slukkes lyset. Det kan også være padelketsjer og padelbold automat, så brugerne har mulighed for at leje eller købe padeludstyr.

Skal vi kontakte dig?

Vi kan være jeres partner i alle aspekter af projektet - lige fra anlægsarbejde, fundamentering, ansøgning om midler og etablering af banen.

Kontakt os her

Vi vil gerne vise dig...

De sidste nye Padel projekter er så flotte og lækre, at vi faktisk godt tør vise dem frem

- så hvis I er interesseret, skal vi da mødes!

Find din lokale A-Sport konsulent her

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering