Den fedeste løsning med en overdækket Padelhal i Nors på Thy

For at sikre aktivitet hele året rundt i den sportsglade by Nors på Thy, besluttede de at deres padelbane skulle overdækkes - og vi skal hilse og sige... at det har været den helt rigtige beslutning. I de indbydende omgivelser med borde/bænkesæt egner padel anlægget sig både til arrangementer for klubber, virksomheder samt andre fællesskaber året rundt. Padelbanen i Nors er en model Vision, som er en af vores mest solgte baner. Padelbanen er som standard opbygget af solide stålprofiler med kraftige gitterrammer og hærdet glas.

En overdækning af padelbaner kan være med til at skabe aktivitet hele året rundt

Banen kan benyttes i alt slags vejr. Med den overdækkede bane kan idrætsforeninger få en ekstra økonomisk gevinst, da de med fordel drives som "pay & play" bane. Det vil sige at alle kan benytte banen, sålænge de har booket tid til at spille via en app på telefonen eller en anden form for bookning.

Vi kan stå for etablering, fundamentering og anlægsarbejde, ved opførsel af ny Padelhal

I A-Sport hjælper vi jer med realisering af padel projektet - med alt fra den første idé til den fremtidige service af banen. Kort sagt: Vi kan være jeres partner, i alle aspekter af projektet. Udover selve opførsel af banen kan vi stå for anlægsarbejde og fundamentering, etablering af overdækning og vejledning til indhentning af tilladelser og ansøgning om midler. Derudover kan vi selvfølgelig også leverer ketcher, bolde og andet løsudstyr.

Vi har mange års erfaring med etablering af boldbaner af enhver art. De seneste år har Padel været en idrætsgren, som for alvor har spredt sig som en steppebrand i Danmark. Vi har monteret mange indendørs og udendørs padelbaner i Danmark, så vi, om nogen kender til den kvalitet der kræves.

Vi tænker i helhedsløsninger, når vi monterer padelbaner

Langt de fleste løsninger idag er individuelle løsninger - der er altid tænkt på detaljer og helhedsløsninger, hvilket betyder at allerede fra de allerførste skitser, indarbejder vi løsninger og tekniske aspekter i vores padelprojekter. Det kan f.eks være online booking system, som både er kompatibelt med et låsesystem og lysanlæg på banen.


Når den bestilte tid starter, tænder lyset på banen og når tiden slutter - slukkes lyset. Det kan også være padelketsjer og padelbold automat, så brugerne har mulighed for at leje eller købe padeludstyr.

Skal vi kontakte dig?

Vi kan være jeres partner i alle aspekter af projektet - lige fra anlægsarbejde, fundamentering, ansøgning om midler og etablering af banen.

Send os en mail - så kontakter vi jer

Vi vil gerne vise dig...

De sidste nye padel projekter, som er så flotte, at vi faktisk godt tør vise dem frem. Hvis i er interesseret i at høre mere - så tag fat i os

Kontakt os

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering