2 padelbaner med en stor overdækning i den smukkeste natur på Nordfyn

Ligesom mange andre steder i Danmark er de også på Nordfyn blevet bidt af padelsporten. I samarbejde med Nordfyns padel center har vi etableret 2 padelbaner med overdækning af begge baner i noget af det smukkeste fynske natur.

En overdækning i kraftig og solid kvalitet

I Nordfyns padel center spiller de udendørs i alt slags vejr - her er overdækningen en garanti for, at der kan spilles uanset årstid og vejrgudernes humør. Overdækningen er fremstillet i en kraftig pressening, som er tæt, brandsikker og modstandsdygtig overfor alt slags vejr.


Denne type overdækning er udført i en yderst kraftig stål konstruktion og er opført som en permanent bygning med tag over begge padelbaner.

Vi kan stå for etablering, fundamentering og anlægsarbejde ved opførsel af ny Padelhal

I A-Sport hjælper vi jer med realisering af padel projektet - med alt fra den første idé til den fremtidige service af banen. Kort sagt: Vi kan være jeres partner, i alle aspekter af projektet. Udover selve opførsel af banen kan vi står for anlægsarbejde og fundamentering, etablering af overdækning og vejledning til indhentning af tilladelser og ansøgning om midler. Derudover kan vi selvfølgelig også leverer padelketcher, padelbold og andet padel løsudstyr.

Vi har mange års erfaring med etablering af boldbaner af enhver art. De seneste år har Padel været en idrætsgren, som for alvor har spredt sig som en steppebrand i Danmark. Vi har monteret mange indendørs og udendørs padelbaner i Danmark, så vi, om nogen kender til den kvalitet der kræves.

Vi tænker helhedsløsninger, når vi monterer padelbaner

Langt de fleste løsninger idag, er individuelle løsninger - der er altid tænkt på detaljer og helhedsløsninger, hvilket betyder at allerede fra de allerførste skitser, indarbejder vi løsninger og tekniske aspekter i vores padelprojekter. Det kan f.eks være online bookingsystem, som både er kompatibelt med et låsesystem og lysanlæg på banen.

Når den bestilte tid starter tænder lyset på banen, og når tiden slutter - slukkes lyset. Det kan også være padelketscher og padelbold automat, så brugerne har mulighed for at leje eller købe padeludstyr.

Skal vi kontakte dig?

Vi kan være jeres partner i alle aspekter af projektet - lige fra anlægsarbejde, fundamentering, ansøgning om midler og etablering af banen.

Send os en mail - så kontakter vi jer

Vi vil gerne vise dig...

De sidste nye padel projekter, som er så flotte, at vi faktisk godt tør vise dem frem. Hvis i er interesseret i at høre mere - så tag fat i os

Kontakt os

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering