I Løgum Idrætsforening spilles der nu Padel på et Padelbane anlæg, som siger "Spar 2"

Lige bag ved Klosterhallerne ligger der nu sammen med 3 veletablerede tennisbaner en Padelbane, hvor padel tennisspillerne sveder, griner og konkurrerer på et højt plan. Padelbanen er etableret som et supplement til de 3 tennisbaner og enhver, som har lyst til et spil padel tennis i Løgum Idrætsforening er velkommen forbi. "Det er sjov motion og det er go' motion"

Padelbanen i Løgum

Model Vision, som er 20x10 meter i varmgalvaniseret stål og monteret med lysanlæg, så den kan bruges på alle tidspunkter - hele året rundt. Denne padelbane er med kunstgræs fra Mondo, som er den officielle leverandør af kunstgræs til World Padel Tour.

Padelbanen i Løgum er et af mange Padel projekter, som vi har monteret og færdiggjort - vi monterer Padelbaner over hele Danmark - både indendørs og udendørs padelbaner, som flittigt bliver brugt til kampe til den professionelle padel tennis spiller og til de padel tennisspillere, som ønsker en sjov og anderledes måde at få sin daglige motion på.

Kontakt os for information

I A-Sport hjælper vi jer med realisering af Padel projektet

Kort sagt: Vi kan være jeres partner, i alle aspekter af projektet. Udover opførsel af selve banen kan vi står for anlægsarbejde og fundamentering, etablering af overdækning og vejledning til indehentning af tilladelser og ansøgning om midler.


Derudover kan vi selvfølgelig også leverer ketcher, bolde og andet løsudstyr.

Vi har mange års erfaring med etablering af boldbaner. Vi har etableret og monteret over 400 multibaner i Danmark - så vi, om nogen kender til den kvalitet, der kræves.
Vores montører finder du alle steder i Danmark. De er hele tiden i tæt dialog med vores projektafdeling - det giver en stor fleksibilitet og en tæt kvalitetsstyring i alt hvad vi monterer.

Skal vi kontakte dig?

Vi kan være jeres partner i alle aspekter af projektet - lige fra anlægsarbejde, fundamentering, ansøgning om midler og etablering af banen.

Send os en mail - så kontakter vi jer

Vi vil gerne vise dig...

De sidste nye padel projekter, som er så flotte, at vi faktisk godt tør vise dem frem. Hvis i er interesseret i at høre mere - så tag fat i os

Kontakt os

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering