Så er der 2 spritnye padelbaner i Gistrup

Der, hvor der før lå tre tennisbaner, som trængte til en ordentlig overhaling, ligger nu 2 smukke overdækkede padelbaner. Med den fart padelsporten skyder i Danmark er det rigtig godt set, at her skulle der etableres padelbaner istedet. Banerne bookes online og når den tilsendte kode er indtastet ved døren tændes lyset i den periode banen er booket. De supergode faciliteter skaber ikke blot aktivitet i mange af døgnets 24 timer, men også nye sociale sammenhænge kommer i spil.

Padelbanerne er overdækket

Overdækningen af padelbanerne er monteret efter et ønske, om at kunne nyde solen og den friske luft og samtidig være i ly for blæst og regn på dage med mindre godt vejr. Overdækningen er fremstillet i en kraftig pressening, som er tæt, brandsikker og modstandsdygtig overfor alt slags vejr. Er udført med en yderst kraftig stål konstruktion og er opført som en permanent bygning med individuelt tag over hver af de 2 padelbaner.

Kontakt os for mere information

Padelbanen er:

Padelbanen er en model Vision, som er 20x10 meter i varmgalvaniseret stål og monteret med lysanlæg, så Padel banen kan bruges på alle tidspunkter - hele året rundt. Denne Padelbane er med et 10 mm Mondo Supercourt XN Padel kunstgræs, som er det officielle kunstgræs til World Padel Tour.

A-Sport-padel-padelbaner-LKB-675px
A-Sport-padel-padelbaner-LKB-675px1


Skal vi montere jeres Padelbane?

Padelbanen ved Gistrup er et af mange Padel projekter, som vi har monteret og færdiggjort - vi monterer Padelbaner over hele Danmark - både indendørs og udendørs padelbaner, som flittigt bliver brugt til kampe på alle niveauer.

Vi kan stå for etablering, fundamentering og anlægsarbejde, ved opførsel af ny Padelhal

I A-Sport hjælper vi jer med realisering af padel projektet - med alt fra den første idé til den fremtidige service af banen. Kort sagt: Vi kan være jeres partner, i alle aspekter af projektet. Udover selve opførsel af banen kan vi stå for anlægsarbejde og fundamentering, etablering af overdækning og vejledning til indhentning af tilladelser og ansøgning om midler. Derudover kan vi selvfølgelig også leverer ketcher, bolde og andet løsudstyr.

Vi har mange års erfaring med etablering af boldbaner af enhver art. De seneste år har Padel været en idrætsgren, som for alvor har spredt sig som en steppebrand i Danmark. Vi har monteret mange indendørs og udendørs padelbaner i Danmark, så vi, om nogen kender til den kvalitet der kræves.

Vi tænker i helhedsløsninger, når vi monterer padelbaner

Langt de fleste løsninger idag er individuelle løsninger - der er altid tænkt på detaljer og helhedsløsninger, hvilket betyder at allerede fra de allerførste skitser, indarbejder vi løsninger og tekniske aspekter i vores padelprojekter. Det kan f.eks være online booking system, som både er kompatibelt med et låsesystem og lysanlæg på banen.

Når den bestilte tid starter, tænder lyset på banen og når tiden slutter - slukkes lyset. Det kan også være padelketsjer og padelbold automat, så brugerne har mulighed for at leje eller købe padeludstyr.

Kontakt os

Skal vi kontakte dig?

Vi kan være jeres partner i alle aspekter af projektet - lige fra anlægsarbejde, fundamentering, ansøgning om midler og etablering af banen.

Send os en mail - så kontakter vi jer

Vi vil gerne vise dig...

De sidste nye padel projekter, som er så flotte, at vi faktisk godt tør vise dem frem. Hvis i er interesseret i at høre mere - så tag fat i os

Kontakt os

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering