I Haderslev har de udvidet det store tennisanlæg med en flot padelbane og 2 minitennisbaner

Med underlag af kunstgræs i samme farve som det orange tennisgrus passer padelbanen perfekt til de allerede etablerede tennisbaner. Både padelbanen og de nyetablerede minitennisbaner bliver flittigt brugt i døgnets 24 timer.

Padelbane i en solid og æstetisk design

Padelbanens kvaliteter Padelbanen er en model Vision, som er 20x10 meter i varmgalvaniseret stål og monteret med lysanlæg, så Padel banen kan bruges på alle tidspunkter - hele året rundt. Denne Padelbane er med et 12 mm Mondo STX Padel kunstgræs, som er det officielle kunstgræs til World Padel Tour.

Padelbanen ved Haderslev Idrætscenter er et af mange Padel projekter, som vi har monteret og færdiggjort - vi monterer Padelbaner over hele Danmark - både indendørs og udendørs padelbaner, som flittigt bliver brugt til kampe til den professionelle padel tennis spiller og til de padel tennisspillere, som ønsker en sjov og anderledes måde at få sin daglige motion på.

I A-Sport hjælper vi jer med realisering af padel projektet - med alt fra den første idé til den fremtidige service af banen. Kort sagt: Vi kan være jeres partner, i alle aspekter af projektet. Vi har mange års erfaring med etablering af udendørs idrætsmiljøer, så vi om nogen kender den kvalitet der kræves.

A-Sport-padel-padelbane-haderslev-500px1
A-Sport-padel-padelbane-haderslev-500px


Udover selve opførsel af banen kan vi stå for anlægsarbejde og fundamentering, etablering af overdækning og vejledning til indhentning af tilladelser og ansøgning om midler. Derudover kan vi selvfølgelig også leverer ketcher, bolde og andet løsudstyr.

Vi tænker i helhedsløsninger, når vi monterer padelbaner

Langt de fleste løsninger idag er individuelle løsninger - der er altid tænkt på detaljer og helhedsløsninger, hvilket betyder at allerede fra de allerførste skitser, indarbejder vi løsninger og tekniske aspekter i vores padelprojekter. Det kan f.eks være online booking system, som både er kompatibelt med et låsesystem og lysanlæg på banen.


Når den bestilte tid starter, tænder lyset på banen og når tiden slutter - slukkes lyset. Det kan også være padelketsjer og padelbold automat, så brugerne har mulighed for at leje eller købe padeludstyr.

Skal vi kontakte dig?

Vi kan være jeres partner i alle aspekter af projektet - lige fra anlægsarbejde, fundamentering, ansøgning om midler og etablering af banen.

Send os en mail - så kontakter vi jer

Vi vil gerne vise dig...

De sidste nye padel projekter, som er så flotte, at vi faktisk godt tør vise dem frem. Hvis i er interesseret i at høre mere - så tag fat i os

Kontakt os

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering