Padel med udsigt ved Gundsølille Idrætsforening

Bag Gundsølillehallen er der opført 2 padelbaner – en med og en uden overdækning, som har den skønneste udsigt ud til markerne mellem Gundsølille og Ågerup. Banerne er blevet en realitet fordi ildsjæle, lokale sponsorer og forskellige puljer har arbejdet tæt sammen om at få etableret de to padelbaner. Den ene bane er overdækket, så der kan spilles uden at stå i silende regn. Den anden bane er gjort klar til overdækning, og kan overdækkes, hvis det viser sig at blive et behov.

Padelbanen i Gundsølille

Padelbanerne er opført med et underlag af 10 mm blåt kunstgræs, som er godkendt af World tour padel og ikke nok med det, så er det også med til at give banerne et lækkert og professionelt udseende.

Begge baner er yderligere leveret med 4 stk. lysmaster, så det er muligt at spille padel hele døgnet rundt i Gundsølille – fordi når man først har prøvet at spille padel én gang, så har man slet ikke lyst til at stoppe igen.

Kontakt os for mere information

Overdækningen af den ene padelbane

Overdækningen af padelbanerne er monteret efter et ønske, om at kunne nyde solen og den friske luft og samtidig være i ly for blæst og regn på dage med mindre godt vejr. Den ene af padelbanerne er overdækket, så det er muligt at spille selvom regnen siler ned. Den anden bane er gjort klar til en overdækning, hvis det viser sig at være et behov.

Overdækningen er fremstillet i en kraftig pressening, som er tæt, brandsikker og modstandsdygtig overfor alt slags vejr. Er udført med en yderst kraftig stål konstruktion og er opført som en permanent bygning med individuelt tag over hver af de 2 padelbaner.

Vi kan stå for etablering, fundamentering og anlægsarbejde, ved opførsel af nyt padelanlæg

I A-Sport hjælper vi jer med realisering af jeres padelprojektet - med alt fra første idé til den fremtidige service af banen. Kort sagt: Vi kan være jeres partner, i alle aspekter af projektet. Udover opførsel af selve banen står vi gerne for anlægsarbejde og fundamentering, etablering af overdækning og vejledning til indhentning af tilladelser og ansøgning om midler.

Derudover leverer vi selvfølgelig også padelbat, padelbolde og andet padeludstyr

Kontakt os for flere informationer

Skal vi kontakte dig?

Vi kan være jeres partner i alle aspekter af projektet - lige fra anlægsarbejde, fundamentering, ansøgning om midler og etablering af banen.

Send os en mail - så kontakter vi jer

Vi vil gerne vise dig...

De sidste nye padel projekter, som er så flotte, at vi faktisk godt tør vise dem frem. Hvis i er interesseret i at høre mere - så tag fat i os

Kontakt os

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering