Spil Padel i de smukkeste omgivelser i Gram - kun et stenkast fra slottet

Padelbanen i Gram er beliggende tæt op af 2 allerede etablerede tennisbaner og er et godt supplement til de i forvejen udendørs aktiviteter, som foregår i Gram Idrætsforening. Alle kan spille padel og i Gram Idrætsforening er det muligt at spille mange former for ketsjersport: Tennis, Badminton, Bordtennis, Squash og nu også Padel.

For at sikre aktivitet på banen året rundt og i alt slags vejr er der blevet monteret overdækning. Overdækningen af padelbanen er monteret efter ønske, om at kunne nyde solen og den friske luft og samtidig være i ly for blæst og regn på dage med mindre godt vejr.

Den overdækkede padelbane i Gram er udført med sans for æstetikken

Padelbanen i Gram er en model Vision, som er 20x10 meter i varmgalvaniseret stål og monteret med lysanlæg, så Padel banen kan bruges på alle tidspunkter - hele året rundt. Denne Padelbane er med et 12 mm Mondo STX Padel kunstgræs, som er det officielle kunstgræs til World Padel Tour.

Padelbanen i Gram er et af mange Padel projekter, som vi har monteret og færdiggjort - vi monterer Padelbaner over hele Danmark - både indendørs og udendørs padelbaner, som flittigt bliver brugt til kampe til den professionelle padel tennis spiller og til de padel tennisspillere, som ønsker en sjov og anderledes måde at få sin daglige motion.

Vi kan stå for etablering, fundamentering og anlægsarbejde ved opførsel af ny Padelhal

I A-Sport hjælper vi jer med realisering af Padel projektet - med alt fra den første idé til den fremtidige service af banen. Kort sagt: Vi kan være jeres partner, i alle aspekter af projektet.
Udover opførsel af selve banen kan vi står for anlægsarbejde og fundamentering, etablering af overdækning og vejledning til indehentning af tilladelser og ansøgning om midler.

Vi har mange års erfaring med etablering af boldbaner. Vi har etableret og monteret over 400 multibaner i Danmark - så vi, om nogen kender til den kvalitet, der kræves.

Vores montører finder du alle steder i Danmark. De er hele tiden i tæt dialog med vores projektafdeling - det giver en stor fleksibilitet og en tæt kvalitetsstyring i alt hvad vi monterer.

Skal vi kontakte dig?

Vi kan være jeres partner i alle aspekter af projektet - lige fra anlægsarbejde, fundamentering, ansøgning om midler og etablering af banen.

Send os en mail - så kontakter vi jer

Vi vil gerne vise dig...

De sidste nye padel projekter, som er så flotte, at vi faktisk godt tør vise dem frem. Hvis i er interesseret i at høre mere - så tag fat i os

Kontakt os

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering