En gennemført Padel oplevelse i CPH Racket Club

Med indbydende omgivelser, samt produkter i højeste kvalitet, har Racket Club CHP opnået en intensiv interesse fra folk som ønsker at spille Padel. Padel banerne er booket alle dage og på de fleste tidspunkter, hvilket både fortæller om sportsgrenens popularitet, samt dens brede målgruppe. De 6 Padel baner i centret egner sig både til arrangementer for klubber, virksomheder samt andre fællesskaber. Derudover er de 6 padelbaner også egnet til en sportsgren, der byder på et socialt spil, hvor samarbejde og motion er en kernefaktor, da spillet spilles i hold af 2 personer, med 4 personer pr. bane.

6 Panorama padelbaner til CPH Racket Club

Vi har monteret 6 Padel baner alle af model Panorama, som hver er 20x10 meter. Alle Padel baner er bygget med WPT-underlag samt af materialer af slidstærk og god kvalitet.

Padelbanerne i CPH Racket Club er et af mange Padel projekter, som vi har monteret og færdiggjort – vi monterer Padelbaner over hele Danmark – både indendørs og udendørs padelbaner, som flittigt bliver brugt til kampe til den professionelle padel tennis spiller og til de padel tennis spillere, som ønsker en sjov og anderledes måde af få sin daglige motion på.

Padelbanerne er fremstillet i en solid konstruktion og med et æstetisk design, der oser af kvalitet, stabilitet og sikkerhed

A-Sport-padel-padelbaner-racketclub-675px1
A-Sport-padel-padelbaner-racketclub-675ps

Flere steder ser vi at padelbanerne lejes ud pr. timebasis og er med til at give de lokale foreninger et økonomisk tilskud

I A-Sport hjælper vi jer med realisering af Padel projektet

Kort sagt: Vi kan være jeres partner, i alle aspekter af projektet.
Udover opførsel af selve banen kan vi står for anlægsarbejde og fundamentering, etablering af overdækning og vejledning til indehentning af tilladelser og ansøgning om midler.
Derudover kan vi selvfølgelig også leverer ketcher, bolde og andet løsudstyr.

Vi har mange års erfaring med etablering af boldbaner. Vi har etableret og monteret over 400 multibaner i Danmark - så vi, om nogen kender til den kvalitet, der kræves.
Vores montører finder du alle steder i Danmark. De er hele tiden i tæt dialog med vores projektafdeling - det giver en stor fleksibilitet og en tæt kvalitetsstyring i alt hvad vi monterer.

Skal vi kontakte dig?

Vi kan være jeres partner i alle aspekter af projektet - lige fra anlægsarbejde, fundamentering, ansøgning om midler og etablering af banen.

Send os en mail - så kontakter vi jer

Vi vil gerne vise dig...

De sidste nye padel projekter, som er så flotte, at vi faktisk godt tør vise dem frem. Hvis i er interesseret i at høre mere - så tag fat i os

Kontakt os

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering