To padelbaner i skønne naturomgivelser i absolut topklasse

Lige udenfor Esbjerg - nærmere betegnet Breinholtgård Golf og Padel klub har vi været med til at etablere to udendørs padelbaner i absolut topklasse. Banerne er monteret med belysning, hvilket åbner muligheder for booking og spil både i dag- og aftentimerne.

Padelbanerne er forsynet med spærrenet hele vejen rundt som ekstra afskærmning, som gør, at vildfarne bolde ikke forstyrrer hverken golfspillere eller padelspillerne på banen ved siden af.

Vi kan stå for etablering, fundamentering og anlægsarbejde ved opførsel af ny Padelhal

I A-Sport hjælper vi jer med realisering af padel projektet - med alt fra den første idé til den fremtidige service af banen. Kort sagt: Vi kan være jeres partner, i alle aspekter af projektet. Udover selve opførsel af banen kan vi står for anlægsarbejde og fundamentering, etablering af overdækning og vejledning til indhentning af tilladelser og ansøgning om midler. Derudover kan vi selvfølgelig også leverer padelketcher, padelbold og andet padel løsudstyr.

Vi har mange års erfaring med etablering af boldbaner af enhver art. De seneste år har Padel været en idrætsgren, som for alvor har spredt sig som en steppebrand i Danmark. Vi har monteret mange indendørs og udendørs padelbaner i Danmark, så vi, om nogen kender til den kvalitet der kræves.

Vi tænker helhedsløsninger, når vi monterer padelbaner

Langt de fleste løsninger idag, er individuelle løsninger - der er altid tænkt på detaljer og helhedsløsninger, hvilket betyder at allerede fra de allerførste skitser, indarbejder vi løsninger og tekniske aspekter i vores padelprojekter. Det kan f.eks være online bookingsystem, som både er kompatibelt med et låsesystem og lysanlæg på banen.


Når den bestilte tid starter tænder lyset på banen, og når tiden slutter - slukkes lyset. Det kan også være padelketscher og padelbold automat, så brugerne har mulighed for at leje eller købe padeludstyr.

Skal vi kontakte dig?

Vi kan være jeres partner i alle aspekter af projektet - lige fra anlægsarbejde, fundamentering, ansøgning om midler og etablering af banen.

Send os en mail - så kontakter vi jer

Vi vil gerne vise dig...

De sidste nye padel projekter, som er så flotte, at vi faktisk godt tør vise dem frem. Hvis i er interesseret i at høre mere - så tag fat i os

Kontakt os

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering