På BGI Akademiet er der plads til alt

"Vi gør det sgu"… det er et af BGI akademiets motto, for her er der hverken tid eller lyst til begrænsninger. Her kan alt ske og det gør det… Med sidste nye skud på stammen: 3 padelbaner er der stort set fri adgang til alle former for idræt. Sammen med BGI akademiet har vi etableret 3 flotte padelbaner med sit helt eget BGI akademi præg… den smukke orange farve, der er kendetegnet på BGI Akademiet er den gennemgående farve på samtlige hjørnesøjler og lysmaster. Det giver en virkelig flot kontrast til naturens farver, som jo skifter alt efter hvilken årstid vi har.

Ikke blot en standardløsning

Alle 3 padelbaner har et underlag af kunstgræs, men på den ene af banerne har vi valgt at lægge et kunstgræs, som er særdeles velegnet til konkurrence og spil på højt niveau.

På alle 3 baner er der monteret standard net, men det er også muligt at hæve/sænke nettet, så der kan spilles volleyball og fodtennis.

Vi kan stå for etablering, fundamentering og anlægsarbejde, ved opførsel af ny padelanlæg

I A-Sport hjælper vi jer med realisering af padel projektet - med alt fra den første idé til den fremtidige service af banen. Kort sagt: Vi kan være jeres partner, i alle aspekter af projektet. Udover selve opførsel af banen kan vi stå for anlægsarbejde og fundamentering, etablering af overdækning og vejledning til indhentning af tilladelser og ansøgning om midler. Derudover kan vi selvfølgelig også leverer ketcher, bolde og andet løsudstyr.

Vi har mange års erfaring med etablering af boldbaner af enhver art. De seneste år har Padel været en idrætsgren, som for alvor har spredt sig som en steppebrand i Danmark. Vi har monteret mange indendørs og udendørs padelbaner i Danmark, så vi, om nogen kender til den kvalitet der kræves.

Vi tænker i helhedsløsninger, når vi monterer padelbaner

Langt de fleste løsninger idag er individuelle løsninger - der er altid tænkt på detaljer og helhedsløsninger, hvilket betyder at allerede fra de allerførste skitser, indarbejder vi løsninger og tekniske aspekter i vores padelprojekter.


Det kan f.eks være online booking system, som både er kompatibelt med et låsesystem og lysanlæg på banen. Når den bestilte tid starter, tænder lyset på banen og når tiden slutter - slukkes lyset. Det kan også være padelketsjer og padelbold automat, så brugerne har mulighed for at leje eller købe padeludstyr.

Skal vi kontakte dig?

Vi kan være jeres partner i alle aspekter af projektet - lige fra anlægsarbejde, fundamentering, ansøgning om midler og etablering af banen.

Send os en mail - så kontakter vi jer

Vi vil gerne vise dig...

De sidste nye padel projekter, som er så flotte, at vi faktisk godt tør vise dem frem. Hvis i er interesseret i at høre mere - så tag fat i os

Kontakt os

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering