Spærrenet med eller uden miljødug

For at lave en visuel adskillelse anbefaler vi at spærrenettet kombineres med en miljødug. Med denne løsning er den øverste del af nettet lavet med 12 cm masker og i 3 mm hvid eller sort nylon. Den nederste del af nettet er miljødug. Miljødug er et lukket klæde i en grå neutral farve, som muliggør at holde gang i flere forskellige aktiviteter samtidig - uden det får en forstyrrende effekt.

Miljødugen er perfekt til visuel adskillelse

En miljødug har ingen støjregulerende effekt, men en visuel effekt, hvilket kan være meget vigtigt når der undervises på tværs af hold eller idrætsgrene. Spærrenet med miljødug kombineret med en Ball-tik skinne benyttes i den multifunktionelle idrætshal, hvor der stilles større krav til aktiviteterne - og hvor det er et must at kunne adskille hallen 2 til 3 steder. På denne måde kan der sagtens køre flere forskellige aktiviteter på samme tid. Det bliver meget nemt og hurtigt at opdele hallen til netop det ønskede formål.

Alt i alt leverer vi kun produkter i allerhøjeste kvalitet, og vi vil rigtig gerne tages med på råd, hvis eller når i har brug for mere information omkring spærrenet, miljødug, hejsefoldevægge, netvægge eller anden form for halopdeling.

Skal vi snakkes ved?

Kontakt os for mere information omkring spærrenet og miljødug - vi giver gerne gode råd og vejledning om hvilken løsning, der passer bedst til jer.

Kontakt os

Send os en mail

Vil i gerne se flere referencer og andre muligheder for montering af spærrenet, miljødug eller hejsevæg i idrætshallen - så send os en mail

Send en mail

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering