I klatreverdenen skelner man mellem klatring på højvægge og klatring på bouldere. Klatring på højvægge, uanset om det er indendørs, i en klatreklub eller udendørs på klipper, kræver det sikkerhedsudstyr i form af klatresele, klatrereb, bremse og klatresko. Husk: Altid to, der klatrer sammen - den ene klatre, den anden sikrer.

Bouldervægge

En bouldervæg kan være op til 4,5 meter høj og når man boulder klatrer man uden reb og seler, men med madrasser som faldunderlag. Til skoler, institutioner og offentlige legepladser er det typisk bouldere på max 3 meter og med godkendt faldunderlag (sand, grus eller andet) man etablerer. Som boulder er man oftest større grupper, som alle boulder sammen - uanset niveau.

Kontakt os

Få jeres helt egen individuelle klatre- eller bouldervæg

Klatrevæggen / Bouldervæggen kan sammensættes på mange måder og udføres i flere forskellige materialer og kombinationer. I samarbejde med Entre-prises leverer A-Sport indretningsforslag og rådgiver jer i valg af udstyr til klatrevægge/bouldervæggen med høj fokus på leg, bevægelse og motorik og samvær.

Copyright foto: ©Marc.Daviet

Kontakt os for flere informationer

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering