Hvad er Kidsvolley?

Kidsvolley er spillet med knald på, som kan spilles af alle aldre i skolen, SFO, klubber eller på græsplænen. Det eneste det kræver er bare en bold og et net.

Kidsvolley er et begynderspil, der henvender sig til piger og drenge mellem 6 og 12 år. Spillet tager udgangspunkt i elevernes motoriske og volleyballmæssige udvikling og udvikler sig fra "ren" bevægelse, over kaste- gribebevægelser, volleyballkast og volleyballslag til det færdige volleyballspil.

Konceptet omkring Kidsvolley

er bygget op om motoriske udfordringer af eleverne på deres eget udviklingstrin. Her kan eleverne på tværs af deres forskellige motoriske udviklingsstadier finde netop de udfordringer, der giver dem de succesoplevelser, som ligger i at kunne mestre nogle færdigheder. Samtidig vilde højere levels hele tiden ligge som en mere langsigtet målsætning.

Desuden er de varierede trænings metoder i Kidsvolley designet til at udfordre eleverne på de basale kropslige færdigheder såsom løbe, springe, kaste, rulle etc. Over 125 klubber har Kidsvolley på programmet og 3500 spillere er der i i dag.

Kidsvolley bygger på at:

• Det skal være sjovt

• Det skal være udfordrende

• Børnene skal komme til at svede og bevæge sig

• Det skal passe til børnenes motoriske udvikling

• Der skal være en volleyballteknisk progression i spillet

Volleyball Danmarks hjemmeside

har Volleyball Danmark samlet en hel masse info omkring Kidsvolley spillet - Få forslag til hvordan en idrætstime med Kidsvolley kan foregår, find de rigtige mål på en Kidsvolley bane eller få et overblik over alle Kidsvolley turneringerne.

Find det hele her

Officiel partner med Volleyball Danmark

Vi leverer alt i volleyball udstyr - både til bredde og elitespilleren

Kontakt os

Se alt volleyball udstyr

Find jeres favorit volleyball udstyr på webshoppen

Find alt udstyret her

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering