En grøn og levende bydel i København med fokus på sundhed, leg, bevægelse og sport

Jernbanebyens Spor10! Sikke et fælles samlingspunkt og mødested for alle og enhver, der søger sjove og unikke aktiviteter.  Spor10 byder på noget for enhver smag - kun fantasien sætter grænser for, hvilke aktiviteter, der kunne være spændende at udforske.

Uanset hvilken dør man åbner er der fuld gang i aktiviteterne og i hal 4 er der intens basketball på programmet, som spilles på et fantastisk gulv lavet af materialer i højeste kvalitet. Underlaget, som er fremstillet i polypropylen er et meget holdbart materiale, som kan modstå hårdt brug over lang tid og som har en støddæmpende effekt, der reducerer risikoen for skader. Fliserne er et miljøvenligt valg, og passer perfekt ind i visionen om at skabe et miljø med fokus på bl.a. inklusion og bæredygtighed.

De 4 flotte basketballstativer, som passer godt ind i miljøet kan justeres i forskellige højder så både børn og voksne kan få fuld udnyttelse at dem. 

Fra tomme industrihaller til levende mødesteder med basketball, parkour, skaterhal og meget andet

Med et fokus på kulturelle, kreative og fysiske aktiviteter er Spor10 et sted for alle aldersgrupper. Her er der skabt et unikt miljø, hvor idræt, bevægelse, leg og godt samvær er i centrum. Vi har leveret og monteret 4 flotte basketballstativer, som er monteret på et underlag af PP-fliser i den højeste kvalitet. Materialerne der er valgt, er ikke bare ekstremt holdbare, men også i et råt og æstetisk flot design.


Jernbanebyens Spor10 er stedet for sjove former for bevægelsesaktiviteter og tilbyder rammerne for at skabe gode venskaber på tværs af alder, køn og kultur.

Kontakt os

Produkter

Vi har et stort sortiment af basketballstativer og andet basketudstyr

Se det her

Vil du vide mere?

Vi gir' gode råd og vejledning til hvilken løsning der passer til jer

Kontakt os

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering