I Fladhøj Hallen bruger de Spærrenet med miljødug til opdeling af hallen

I Fladhøj Hallen i Aabenraa kommune har vi skabt en multifunktionel hal, ved hjælp af spærrenet og et spærrenet med miljødug. Formålet med disse produkter er, at Fladhøj Hallen kan rumme flere mennesker, som udøver forskellige idrætsgrene på én og samme tid.

I Fladhøj hallen kan der laves flere forskellige aktiviteter på samme tid

Med et spærrenet, er det muligt at dele hallen op i flere sektioner og det er muligt at lave forskellige stationer, som skal være i brug på samme tid. A-sports miljødug og spærrenet kan anvendes til præcis den form for halopdeling som du ønsker – her er det kun fantasien der sætter grænser.


De forskellige former for halopdeling vi har monteret i Fladhøj Hallen, er i samspil med det etablerede motorikunivers, med til at skabe et miljø der tilgodeser alles behov. Vi har flere løsninger med halopdelinger til indendørs brug, som vi gerne viser frem.

Kontakt os

Indretning af idrætshallen

Vi ved rigtig meget om hvilket udstyr, som bør være integreret i en idrætshal. Af os får du råd og vejledning - helt gratis!

Se alle cases her

Skal vi kontakte dig?

Vi kan være jeres partner i alle aspekter af levering og montering af idrætsudstyr til ethvert behov. Send os en mail, så kontakter vi jer snarest.

Send en mail

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering