Tal og bogstaver leges ind under huden på børn i Skovlunde Skole med smukke læringsmiljøer

På store murstensvægge pryder den aktive læring i form af bogstaver, tal, matematiske former og systemer. På Skovlunde Skole, hvor der er over 1000 elever fordelt på 2 afdelinger, bliver der tænkt kreativt, og her er der læring på gulve, vægge og døre. Det giver skolens lærere et pift til undervisningen og eleverne et puf til at modtage læring på en ny og spændende måde.

Indlæringsfolierne på Skovlunde Skole bliver brugt i undervisningen på utallige måder, og træner børns dansk og matematikkundskaber samt opfordrer dem til spontan leg.

Et rum med flotte læringsmiljøer - ”Rum med kærlige puf”

”Rum med kærlig puf” etableres ved at montere billeder og symboler på gulvet, trapper og ved dør. Dekorationerne til gulvet kan designes efter individuelle behov. Med Læringsdesign fra A-Sport kan man på samme tid træne både, kropsligt og kognitivt, da alle gulvdekorationerne er nemme at implementere i flere fag som dansk og matematik.

Den digitale læringsplatform: A-Sport Idébank

Her finder du god inspiration og ”Step by step” skemaer, så det er nemt og overskueligt at bruge i undervisningen til alle aldre. Vi eksperimenter og udvikler ”Rum med kærlig puf”, så den faglige læring også bliver til en visuel, motiverende og samarbejdende aktivitet. Således det for pædagoger, pædagogmedhjælper og undervisere bliver nemt at planlægge sjove og anderledes læringsforløb.

Vil du vide mere?

Få mere inspiration til læringsmiljøer

Læs mere her

Kontakt os

Vi har leveret mange flotte og sjove læringsmiljøer, som vi gerne viser frem

Kontakt os her

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering