Helstøbt gummibelægning er et fantastisk underlag, som kan bruges til ophold, leg og sport

Vores gummibelægning er af en høj kvalitet, som er meget slidstærk og med en høj modstandsdygtighed overfor UV-bestråling grundet Europæisk produceret toplag. Gummibelægningens toplag fås i et væld af forskellige RAL-koder i ren EPDM, men vi har også løsninger hvor der indblandes genbrugsgummi, som derved giver et ”nistret” look. Toplaget kan udlægges direkte ovenpå asfalt eller beton. Men der er også mulighed for at udlægge et to-lags system direkte ovenpå en stabilbund.

Såvel toplaget, som baselaget er vandgennemtrængende, så vandet prompte ledes ned under brugsfladen og derved gør overfladen brugbar i mange flere måneder om året end andre typiske underlag.

Baselaget kan udlægges i forskellige tykkelser, som kan give en godkendt faldhøjde jf. EN1176:2017 på helt op til 320 cm.

Den helstøbte gummibelægning

Vores helstøbte gummibelægning med en brandklassifikation kan udlægges i forbindelse med bygninger og tagkonstruktioner.

Det er sågar muligt at udlægge gummiet indendørs.
Gummibelægningen kan udføres på vores multibaner med tilhørende opstregninger af PU-maling, men kan også etableres på legepladser hvor man kan lave lege- og motorikbakker, samt design med f.eks. ostespil, hinkeruder eller agility løsninger.

Ydermere tilbyder vi både renoveringer af eksisterende belægninger, samt rensning af gamle gummibelægninger, så de igen får farve og den påkrævede støddæmpning og dræneffekt.

A-Sport anbefaler klart gummibelægning, fremfor f.eks. faldsand eller faldgrus, da der er tydelige fordele både vedligeholdelsesmæssigt og økonomisk på den lange bane.

Se cases

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering