Lad os bringe læring og leg til udendørs arealer med farverige asfaltdekorationer af termoplast

Legepladsen og skolegården er områder fulde af oplevelser, underholdning og læring for sjov. De gode legepladser er dem som visuelt kan vække børns fantasier og samtidig viser voksne at her udvikles børns grundbevægelser og deres motoriske færdigheder - også selvom det bare ser ud til at være for sjov.

Udemiljøer er multifunktionelt og inviterer til leg, kamp, udfordringer og sociale hyggemøder. På legepladsen skaber vi rum, hvor der er plads til at få pulsen op, knokle løs eller blot "hænge ud" eller være den aktive tilskuere.

Et sandt lege- og aktivitetsmekka ved

Borgvold i Viborg

I et samarbejde mellem Viborg kommune og Labland arkitekterne har vi været med til at skabe og designe dette helt unikke områder, som giver borgerne i Viborg kommune alle muligheder for træning, leg og bevægelse.


Kontakt os for information

Asfaltdekorationer inviterer til leg, læring og aktiviteter i skolegården

De flotte asfaltdekorationer bidrager til at gøre læring til en leg - det giver de kendte udendørs arealer et løft og kan nemt inddrages i undervisning og de faglige aktiviteter eller den almindelige leg i pauserne. Med de skønne visuelle asfaltdekorationer i termoplast skaber vi et sjovt univers, hvor hver enkelt bruger kan udforske borgstaver, ord og sproget på stort set alle niveauer. Ex: Lad elever hinke igennem vokaler og konsonanter eller brug en stor hinkerude til at lære de basale matematikfærdigheder.

Kontakt os for mere information

Vi skaber de bedste løsninger i asfaltdekorationer sammen med jer

Alle vores asfaltdekorationer af termoplast er i den bedste kvalitet og produceret i samme materialer som vejstriber - det sikrer dem en lang levetid. Termoplast til de udendørs arealer kan anvendes på stort set alle typer asfalt samt på de fleste underlag som beton og fliser. Dog bør man lægge et lag af lim inden montering af asfaltdekoration på fliser og beton. Underlaget hvorpå det skal lægges må have en hældning på højst 5% samt ren og tør inden monteringen påbegyndes.

Tørretiden på termoplast er relativt hurtig, og er klar til brug kort tid efter det er lagt.

star
Danmarks største udvalg i idrætsudstyr
star
Etablering af de aktive rum
star
Læringsplatform med over 200 aktiviteter
star
Hurtig og nem levering